• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele TT womo

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
6.362 145 0
No tak, cały czas się waham nad tym sklepem. mają fajną dla mnie ofertę 1/72 ale czytałem, że czasem jednak nie jest dopasowana. Znaczy częśći w modelu nie pasują .

OP
OP
womo

womo

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.389 35 1
Ja mam tylko tego i samolot. Samolot dobrze się składał. Ale tam też raptem skrzydła, koła,śmigło i kabina oddzielnie. Więc Ci nie doradzę .Bardziej z ciekawości je kupiłem niż z potrzeby. Lubię sobie porównać co, kto i jak robi.

OP
OP
womo

womo

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.389 35 1
Przepał jak przepał, ale do gabloty się nie mieści. Tak to jest jak się realizuję wszystkie głupie pomysły które przyjdą do głowy.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.967 388 20
Bardzo ciekawie wygląda transport takiego olbrzyma w miniaturze. (y)

daromaro

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.989 130 86
Tak "zapakowany" dawno by się przewrócił. Zobacz tu:

Submarine Driving on the Street: Heavy Haulage of U-Boat U17 to Exhibition

Nie wystarczą drewniane podstawki. Musi być stalowe zaopatrzenie o specjalnej konstrukcji. No i wcale nie musi być tyle samochodów.
Zobacz też zdjęcia z "wodowań" okrętów klasy
212A, 214. wszędzie są stalowe trzymadła. Asekuracja samochodem (samochodami) jest też z tyłu czego u Ciebie nie ma.
PS. Te wymienione to są dość małe okręty. Ale np. atomowy HMS Astute jest podparty jeszcze większą ilością podpór stalowych. Zerknij w Net.

Ostatnio edytowane:
OP
OP
womo

womo

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.389 35 1
Naczepa próbna. Produkt zastępczy z powodu niecierpliwości. ( już 3 lata czekam z tym) Docelowy okret nie doszedł i jest problem z dostępnością a ten jest za mały. Jak dojdzie w TT to będzie nowa jak trzeba. Ta ma cieszyć oczy ;)
Do okretu klasy kilo dokładnie jak nasz Orzeł było 8 aut.
A my polacy to wozimy beż łap. Taka mamy ulanska fantazje ;) Patrz transport sokoła.

Załączniki

Ostatnio edytowane:
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Inne skale 126
Inne skale 56
Inne skale 14
Inne skale 71
Inne skale 7