• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele TT womo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.457 387 20
Volvo ciekawe, cysterna paliwowa też, ale takiego zestawu to ja nie widziałem i nie znalazłem informacji o ciąganiu CPN-owskich naczep przez PEKAES... Jak masz to zdjęcie to wklej, bo to będzie niesamowite odkrycie.

OP
OP
womo

womo

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.312 33 1
Niestety nie mam.
Widziałem je u mojego kolegi szweda który był wielkim fanem Volvo i zbierał wszelkie wycinki o tych autach. Niestety było to w czasach gdy komórki nie robiły jeszcze zdjęć. Przyniósł je abym mu przetłumaczył napis na cysternie :LOL: . Po prostu pamiętam zdjęcie i spełniłem po wielu wielu latach swoją zachciankę.

Myślę że Jelcz się zepsuł i podczas przestawiania lub usuwania cysterny przy pomocy auta pekaesu ktoś zrobił foto ....

Ostatnio edytowane:
OP
OP
womo

womo

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.312 33 1
Dziekuje.
Figurki zawsze dodają modelom uroku.
Militarnych mialem już nie robić bo mam ich za dużo, ale na rynku pokazują się co chwilę nowe wydruki i tak jakoś nadal powstają...

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Inne skale 126
Inne skale 56
Inne skale 14
Inne skale 71
Inne skale 7