• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Konwersja Modele lokomotyw TRAXX firmy Bombardier w barwach polskich przewoźników

Ogryzek

Nowy użytkownik
Reakcje
1 0 0
DarekW napisał(a):
Już ponad pół roku temu pisali, że będą chcieli powiększyć ilostan nowoczesnych lokomotyw do 28

Wisz pisać każdy może :p w życiu to i tak później inaczej wychodzi. Choć szczerze widać ze Lotos szybko się rozwija 8)

DBmati

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Zastanawiam się skąd ma zdjęcie PKP Cargo :?: Warto napisać w email do firmy PKP Cargo, żeby zapytać kto wykonał albo jaka firma zdjęcie. Na pewno stuprocentowo, że to nie będzie problemu, żeby poprosić PKP Cargo o tą zdjęcie, albo zapytać jaka firma wykonała zdjęcie. Warto dorzucić do załącznika zdjęcie model lokomotywy, która posiada stary reklamę PKP Cargo. Firma, którą wykonała, albo PKP Cargo musi mieć zapisanego pliku na komputerze. Reklama powstaje najpierw w programie, a potem wydrukują i naklejają folię na lokomotywę. Na pewno PKP Cargo będzie przyjazna dla miłośników. Na pewno, muszą wiedzieć, że istnieją modele firmy PKP Cargo.

PS. mam nadzieję, że mój tekst jest trochę zrozumiały dla was ;)

Mogę zapytać pracowników PKP Cargo w sobotę w Szczecinie, ponieważ jutro będzie impreza. Jutro na pewno będzie stoisko PKP Cargo.

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.254 602 30
Myślę, że po prostu sam zrobił. Jego nick jest też naniesiony na zdjęciu. Wydaje mi się, że kolega ALA jest z Poznania, a zdjęcie właśnie tam było wykonane.

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
2.010 127 22
DBmati, ciężko zrozumieć Cię.

Ale mam propozycję. Jak jesteś taki pełen optymizmu, że PKP Cargo podzieli się tą grafiką, to proszę załatw dla nas to. A wielu Ci podziękuję. Ze mną na czele. To Ci gwarantuję.

ALA

Znany użytkownik
Reakcje
1.562 24 0
Tydzień temu lokomotywa ta była prezentowana po raz pierwszy w tym malowaniu, we Warszawie, a dzisiaj manewrowała po poznańskiej stacji, zapewne szykując się na jutrzejszą wystawę z okazji DTK (oby pogoda dopisała, bo zapowiedzi nie są ciekawe :( .
Co do wzoru, to powierzchnię boczną loka mam dosyć szczegółowo "opstrykaną", więc w razie potrzeby, służę...

S

stalecki_pl

Gość
A loka od A.C.M.E. EU43-001 w malowaniu PKP Cargo jak nie było w czerwcu, tak ani słychu w lipcu. Typowa italiana maniana.

[ACME 60239]

Załączniki

S

stalecki_pl

Gość
Zapowiadany na IV kwartał 2010 roku do dziś nie wszedł do sprzedaży. Mowa o elektrowozie BR186 143-4 w barwach Przewozów Regionalnych.

[ACME-60236]

Załączniki

OP
OP
DarekW

DarekW

Znany użytkownik
Reakcje
1.628 18 0
Trochę to trwało ale udało się doprowadzić do końca prace nad nowym wcieleniem Traxxa PKP Cargo. Jego malowanie związane z przyszłorocznymi mistrzostwami w piłce nożnej, w porównaniu z Austryjackimi lokomotywami wyglada skromnie ale zawsze to coś innego. Oczywiście podziękowania dla kolegi ALA i Uriela za pomoc przy realizacji.

Załączniki

D

Dariusz

Gość
Nie dosc, ze ten Traxx brzydki (kanciaste pudelko bez wyrazu) to jeszcze idiotycznie pomalowany. To juz lepiej bylo namalowac na tym pudelku jakas atrakcyjna dupe z duzym cycem..