• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele FH-12

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
Iveco z Herpy bardzo na plus - już sama rama Herpy w porównaniu do AWM bije wersje AWM na głowę. Szkoda, że Herpa nie podjęła tematu Iveco bo ta forma miała potencjał, a wystarczyło delikatnie zmienić dach i od czasu do czasu wypuścić wersję z nowszym przodem. :)

Reakcje
11.586 67 1
Świetnie się prezentuje iveco w tych barwach i w tej konfiguracji . Jednak nie pauje mi ten opis bo kabina na 100% nie jest herpy , albo sam zderzak . Herpa Iveco Stralis skończyła na pierwszej generacji . Także kabina tutaj musi być AWM .

OP
OP
FH-12

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.253 5 1
Świetnie się prezentuje iveco w tych barwach i w tej konfiguracji . Jednak nie pauje mi ten opis bo kabina na 100% nie jest herpy , albo sam zderzak . Herpa Iveco Stralis skończyła na pierwszej generacji . Także kabina tutaj musi być AWM .
Ciągnik jest produkcji Rietze, jednak model wypuszczony został pod znakiem Herpy więc stąd taki opis.

Ostatnio edytowane:

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Pomimo wielu modeli w barwach Kubenza jakie wyszły do tej pory, ten pozostaje nadal niedościgniony jak dla mnie. Oczywiście za sprawą ciągnika. Universal detalami nie grzeszy, ale podobobie jak u poprzednika, sam Stralis się wyróżnia.