• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele FH-12

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.586 67 1
Model bardzo fajny i w kultowym malowaniu . Swoją drogą to kolor niebieski coś w sobie ma . Od kiedy ta firma odeszła nieco od swoich barw i modeli się pojawia coraz mniej to wszyscy się na felby przerzucili bo też niebieskie :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.092 387 20
Betz, jak Betz, detalami nie powala, natomiast poprzedni model, jak dla mnie, świetny. Skromne malowanie, ale przyciąga wzrok. No i tego typu zestawy można było spotkać na naszych drogach.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Nie będę już męczył starą śpiewką, że i u mnie garażuje. :ROFL: Genialny jest, świetne odwzorowanie oryginału, gryf na kabinie jest ciekawym dodatkiem. Szkoda że Herpa nie wypuściła nic więcej w tych barwach, a firma znana z naszych dróg.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.855 4 0
Genialna Scania, tym bardziej , że jak już kiedyś pisałem (a ktoś mnie poprawił :D) , mają oddział w PL...
Nie będę już męczył starą śpiewką, że i u mnie garażuje. :ROFL: Genialny jest, świetne odwzorowanie oryginału, gryf na kabinie jest ciekawym dodatkiem. Szkoda że Herpa nie wypuściła nic więcej w tych barwach, a firma znana z naszych dróg.
Nie licząc oczywiście Volvo z kontenerem ;).