• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele ciężarówek kubamich1

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Witam
Z ostatnio pokazanych modeli to najbardziej podoba mi sie te wojskowe cacko. To jest chyba dzieło modelarza , bo i ciągnik jak i naczepa nie są produkowane seryjnie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Man bardzo fajnie komponuje się z tą naczepą i on jest moim faworytem z tych dwóch czerwonych.

Marek P

Znany użytkownik
Reakcje
12 0 0
Podobnie jak Brodagaz uważam, że dźwig jest najlepszy spośród tej jednobarwnej floty. Daf w takiej konfiguracji bardzo rzadko spotykany, jednak podoba się.

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Ty to sam malowałeś, czy takie gotowce gdzieś utrafiłeś? Bo jak sam, to szacun za dźwig - trochę roboty pewnie było. Laweta była by chyba fajniejsza jakby jej takie zielone akcenty na zabudowie zrobić.

Widzę ,że fajnie chłodno u ciebie....

OP
OP
kubamich1

kubamich1

Znany użytkownik
Reakcje
5 0 0
Sam malowałem- taka moja fikcyjna flota. Dźwig był w "sraczkowatym" Liebherowskim kolorze. Brzydki. Niestety po pomalowaniu zaczeły się trudności z rozsuwaniem wysięgnika, ciekawe bo warstwa farby może mieć kilka mikronów grubości. To dowodzi jak precyzyjne elementy produkuje Herpa. Więc odradzam malowanie tego dźwigu.

DSCF1589.JPG
DSCF1590.JPG
DSCF1623.JPG
DSCF1625.JPG
DSCF1626.JPG