• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta domowa Makieta tramwajowa

Stoker

Użytkownik
Reakcje
51 0 0
W ostatnim czasie zainteresowałem się modelarstwem tramwajowym. W efekcie tego zauroczenia powstała diorama z zajezdnią tramwajową. Chciałbym kiedyś ten temat rozwinąć ale póki nadal mieszkam z dziećmi - miejsca będzie brak :)

ZTE6LrZm — kopia.jpg

Paweł

daromaro

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.949 129 86
No z tymi tramwajami to taki misz masz :) z Lizbony, z Wiednia, z łodzi, nie wiem skąd Tatra... Bo może być i wąskotorowa (1000mm). Maximum z górnej półki. Trolejbus to chyba skala 1/72? ;)

Ostatnio edytowane:

Stoker

Użytkownik
Reakcje
51 0 0
No z tymi tramwajami to taki misz masz :) z Lizbony, z Wiednia, z łodzi, nie wiem skąd Tatra... Bo może być i wąskotorowa (1000mm). Maximum z górnej półki. Trolejbus to chyba skala 1/72? ;)
Akurat pod względem taborowym ma to być coś w rodzaju muzeów tramwajowych: Hannoversches Straßenbahn-Museum (Niemcy), Museumsstraßenbahn Schönberger Strand (Niemcy) lub Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm (Dania) - czyli czym chata bogata :) Kupuje wszystko co lubię i mi się podoba. Zwykle to Polska lub Niemcy - ale jak widać zdarzają się także inne okazy. ;)

Stoker

Użytkownik
Reakcje
51 0 0
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Makieta i moduł Z 3
Makieta i moduł Z 329