Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Żeby nie było że się kończą
Zapraszam :
8. Mercedes-Benz 100 (herpa)
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Jeszcze jeden i jeszcze raz
Zapraszam :
9. Mercedes-Benz 100 (herpa)
Zastanawiam się nad sensem prezentacji kolejnego tego samego modelu tylko w innym kolorze?Jeśli chcesz pokazać ile ich masz to zrób fotkę zbiorową i docenię ilość oraz fotkę. Jestem szczery i nie wiem co Ci mam napisać? Kliknąć w „super”? No jak , gdy to goły plastik? Żeby chociaż światła były podmalowane albo cokolwiek. Wybacz Bartku ale już tak mam, że mówię i piszę jak jest i co o tym myślę
Zastanawiam się nad sensem prezentacji kolejnego tego samego modelu tylko w innym kolorze?Jeśli chcesz pokazać ile ich masz to zrób fotkę zbiorową i docenię ilość oraz fotkę. Jestem szczery i nie wiem co Ci mam napisać? Kliknąć w „super”? No jak , gdy to goły plastik? Żeby chociaż światła były podmalowane albo cokolwiek. Wybacz Bartku ale już tak mam, że mówię i piszę jak jest i co o tym myślę
Spokojnie od tego jest forum żeby była wolność wypowiedzi . Ja mam taki styl prezentacji że pokazuje wszystkie modele jakie mam . Tutaj też chcę tak robić że nawet jak mam model w innym kolorze to też go pokażę . Zdjęcie grupowe też będzie
Zapraszam :
10. Mercedes-Benz 100 (herpa)
Mała odskocznia o marki mercedes , ale pozostajemy przy marce Niemieckiej .
Zapraszam :
11. Volkswagen T4 (herpa)