Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Świetna kolekcja wszystkich tych busików , mega fajnie wyglądają razem . Ale coś mi tu nie pasuje. Ty jako kolekcjoner i to kolekcjoner z długich lat powinny być w tej kolekcji jeszcze dwa modele a jakoś mi nie wpadły w oko , może coś przegapiłem . Gdzie te dwa busy od WILLI BETZ.
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Dawno nic nie było , a jest co pokazywać . Następna setka u mnie . Prawie taka sam jak poprzednia .
Zapraszam :
24. Mercedes-Benz 100 (Herpa)
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Zdjęć ciężarówek nie mam kiedy zrobić , a o tym temacie mi się zapomniało Kolejna mała gwiazda u mnie . Tym razem z fabrycznego muzeum .
Zapraszam :
25. Mercedes-Benz 100 (Herpa)
Zdjęć ciężarówek nie mam kiedy zrobić , a o tym temacie mi się zapomniało Kolejna mała gwiazda u mnie . Tym razem z fabrycznego muzeum .
Zapraszam :
26. Multicar M26 (Busch)