• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mój tabor

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

piterson

Znany użytkownik
Reakcje
61 0 0

Załączniki

piterson

Znany użytkownik
Reakcje
61 0 0
@piterson patrząc na zdjęcie z fragmentem tub, to sugerował bym zamienić landrynke z dziewiątką. Patrząc od góry masz Polonię, jakiegoś EIC z wagonów dodatkowych i na trzecim miejscu Chrobry. Z Chrobrym jeździł swojego czasu standardowy Husarz, ale nie było wtedy jeszcze czarnych pasów, landrynka z nim nie jeździła, a dziewiątką pasuje mu idealnie. Myślę, że tak by było najbardziej realnie.
Jak najbardziej:):) Dzięki za sugestię:) zaraz podmieniam:)

garou

Znany użytkownik
Reakcje
4.743 443 99
Pewnie przy jednym i drugim :)
Wrocławska wersja TKh. Baza FL. Konwersja - Dziurasek. W środku LokSound 4 w wersji micro i głośnik fi 20mm.
Zobacz załącznik 401759
Jednak lampy typowo PKP-owe wiele dają. Z tymi lampami stanowczo lepiej się prezentuje. Ta 'konwersacja' :) (zapewne przy winie) mi się bardziej podoba, choć poprzedni model zrobiony w 'loko-model'u' też zapewne jest OK, bo przedstawia maszynę z lat 50-tych, to i lampy mogły być jeszcze poniemieckie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.194 387 20
Trafiła i do mnie lokomotywa w barwach T-Mobile. Serdecznie dziękuję w tym miejscu Pani Dorotce i Panu Ryszardowi ze sklepu Świat Modeli w Rybniku. http://www.forum.*** LINK REKLAMOWY. NARUSZENIE PKT. 2.7 REGULAMINU ***/images/smilies/icon_e_smile.gif
Oczywiści i u mnie są pozaginane poręcze i trzeba będzie to poprawić. Po za tym to ja nie mam się do czego przyczepić. http://www.forum.*** LINK REKLAMOWY. NARUSZENIE PKT. 2.7 REGULAMINU ***/images/smilies/icon_cool.gif
Dla niewtajemniczonych w fotografię informuję, że fotki robione były tak na szybko, smartfonem. :D

IMG_0061.jpg
IMG_0062.jpg
IMG_0063.jpg
IMG_0065.jpg
IMG_0066.jpg
IMG_0064.jpg

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.949 121 22
U mnie w modelu trzy z nich odczepiły się podczas podróży i swobodnie latały po pudełku. Nie siedzą bowiem z jakimś specjalnie mocnym wciskiem.

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Kolekcje 16
Kolekcje 29
Kolekcje 0
Kolekcje 13
Kolekcje 296