• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mój tabor

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

olmeck

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
Bardzo dzięki. Jest naprawdę super i niesamowicie klimatycznie będzie wyglądać jak uda mi się zdokumentować dźwigi portowe i jakiś sklece w tle. Jak polegne, to spróbuję na tle zdjęcia .

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.230 509 29
Można podziwiać Wasze kolekcje, można ich zazdrościć, ale czy jesteście związani z nimi tak emocjonalnie jak ja ze swoją.
Otóż moja kolekcja składa się z jednego wagonu, zwykłego pikolca, który dostałem od mojego syna na czterdzieste któreś urodziny, zmusił swoją babcię aby pojechała z nim w tajemnicy do sklepu, a miał wtedy dziewięć lat,i kupił za uzbierane pieniążki ten wagon, zwaloryzował go kilka lat później, gdy zaczął interesować się pancerką.
Jest tak mizerny w porównaniu z Waszymi, a jednak bije wszystkie na głowę.

P1230039-crop.JPG

michu88

Aktywny użytkownik
Reakcje
764 35 5
Na gorąco, dziś odebrane:
pociąg tlk z SU45-100 na czele z wagonami 1 i 2 klasy od Robo i 2 tilliga i sypialnym tilliga
tlk.jpg

oraz SP45-118 z nowym wypustem od Piko: wagony typu 120A "Bonanza" ze stacji Grudziądz
bonanzy.jpg

przemek tabisz

Znany użytkownik
Reakcje
929 60 10
Może nie wszystko najnowszych wypustów, ale mnie cieszą i starsze (roczne) modele.
Pachnące nowością Pafawagu A120 z Wrocławia na haku Olsztyńskiej 07. I już wrocławski Bhp na haku SP45-204.
Nie jestem purystą i takie zestawy mnie bawią. :)

zolte01.jpg

zolte03.jpg

zolte04.jpg

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Kolekcje 16
Kolekcje 29
Kolekcje 0
Kolekcje 13
Kolekcje 296