• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Fotografie Lokomotywa z platformy Gama (Pesa)

M-G

Znany użytkownik
Reakcje
658 35 1
Dwa egzemplarze jeżdżą w Kolejach Mazowieckich. Zdjęcia tych lokomotyw były już prezentowane w tym dziale, jak i innych.
Jakoś mi to umknęło - nie śledzę na bieżąco albo nie pamiętam. A jak ich właściwości jezdne mają się do tradycyjnego "parku maszynowego" IC, czyli 07,08 i 09?

am-70

Znany użytkownik
Reakcje
6.975 121 1
Ciekawostki z Internetu - kolejowyportal.pl
Nowa lokomotywa Gama Marathon rozpoczęła pracę w Pol-Miedź Trans:

Do spółki Pol-Miedź Trans trafiła pierwsza z pięciu zamówionych w Cargounit lokomotyw Gama Marathon. Dostawa ostatniej sztuki jest przewidziana na koniec lipca 2023 roku.

cu_111ed-051.jpg

LTG Cargo Polska ma kolejną lokomotywę Gama Marathon:

Do floty lokomotyw LTG Cargo Polska dołączyła kolejna Gama z modułem dojazdowym. Pojazd 111Ed-019 trafił do przewoźnika dzięki współpracy z Rail Capital Partners.

ltgcp_111ed-019.jpg

Ostatnio edytowane:

Gagar358

Znany użytkownik
Reakcje
1.423 3 0
Gama 111Ed-042 RCP wynajęta dla KOLPREM-u ze składem platform, chwilę po wjeździe na teren dworca w Krzeszowicach, akurat w chwili kiedy fotografowałem z peronu węglarki stojące na tyłach dworca (na szczęście zdążyłem zanim skład wszystko przysłonił:cool:). 02.05.2023 r.

P10608312.jpg

P10608302.jpg

P10608322.jpg