• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Lemaco KkStB 310/Pn12 PKP

D

Dariusz

Gość
Mirek555k napisał(a):
Tylko jakaś zagmatwana oferta. Wtawiona na amerykańskim serwisie, lokalizacja przedmiotu Bielsko-Biała w Niemczech :D
Nie zagmatwana tylko jawne oszustwo. Oferta dla naiwnych idiotow. Tego modelu za te pieniadze w USA nie kupisz. Nie ma takiej mozliwosci. Ponadto zobaczcie co ********* sprzedawal. Jakies niedrogie modele kompletnie nie zwiazane z kolejami i nagle wystawia cos takiego. Skad?
Zdjecia nie jego ale ukradzione od goscia z Train Hobby: http://www.ebay.com/itm/MICRO-METAKIT-0 ... 2c5f72ed3a Zawiadomilem go, ze ktos mu kradnie zdjecia.
Ponadto idiota umiescil to w niewlasciwej kategorii. Pojecia nie ma. Zlapac i skopac po ryju do nieprzytomnosci albo rozstrzaskac takiemu leb. Na takich tylko metody Gestapo albo NKWD.

Rafał G.

Znany użytkownik
Reakcje
3 1 0
Dariusz napisał(a):
Mirek555k napisał(a):
Tylko jakaś zagmatwana oferta. Wtawiona na amerykańskim serwisie, lokalizacja przedmiotu Bielsko-Biała w Niemczech :D
Nie zagmatwana tylko jawne oszustwo. Oferta dla naiwnych idiotow. Tego modelu za te pieniadze w USA nie kupisz. Nie ma takiej mozliwosci. Ponadto zobaczcie co ********* sprzedawal. Jakies niedrogie modele kompletnie nie zwiazane z kolejami i nagle wystawia cos takiego. Skad?
Zdjecia nie jego ale ukradzione od goscia z Train Hobby: http://www.ebay.com/itm/MICRO-METAKIT-0 ... 2c5f72ed3a Zawiadomilem go, ze ktos mu kradnie zdjecia.
Ponadto idiota umiescil to w niewlasciwej kategorii. Pojecia nie ma. Zlapac i skopac po ryju do nieprzytomnosci albo rozstrzaskac takiemu leb. Na takich tylko metody Gestapo albo NKWD.
Nie wiem jakie intencje ma sprzedający może i chce wstawić lipę ale zauważyłem Dariusz, że zrobiłeś się bardzo radykalny w wymierzaniu sprawiedliwości - najpierw a propos na mój wpis o JFK a teraz w odniesieniu do sprzedawcy. Ja Ci mówię zostaw to Main Kampf w spokoju bo zaczyna źle oddziaływać na Ciebie :twisted:

D

Dariusz

Gość
Rafał G. napisał(a):
Nie wiem jakie intencje ma sprzedający może i chce wstawić lipę ale zauważyłem Dariusz, że zrobiłeś się bardzo radykalny w wymierzaniu sprawiedliwości - najpierw a propos na mój wpis o JFK a teraz w odniesieniu do sprzedawcy.
Nie badz naiwny. Facet jest oszustem pragnacym naciac kogos na kase. To proste. Oszustow nalezy tepic bez litosci i nie ma przepros. A ty tego smiecia nazywasz sprzedawca. Handluje na E-bay'u juz 10 lat i mialem do czynienia z takimi gnojami pare razy.
Ktos kto wystawia rzecz, ktorej nie ma i miec nie moze bo sciagnal zdjecie z innej aukcji jest oszustem a nie zadnym sprzedawca.

K

Konrad 0

Gość
A tu też oferta Pn 11 ale 8 na ebay.de z lokalizacją Warschau (Polen) z pełnymi danymi sprzedającego :D
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270823410469#ht_941wt_1348
Ta z Bielska-Białej (Ober Schlessien) to 1 z serii 40 sztuk. Ktoś sprzedaje przez ebay.com bo ma w USA rejestrację konta PayPal. To zapewne nasz ziomal, a skąd ma Pn'kę, to już tylko on wie. Może kupił od Lu Zhe (Train-Hobby), bo Lu chciał mi wcisnąć ją, jak kupowałem u niego Pn2-34 oliwkową.

D

Dariusz

Gość
archico napisał(a):
To zapewne nasz ziomal, a skąd ma Pn'kę, to już tylko on wie. Może kupił od Lu Zhe (Train-Hobby), bo Lu chciał mi wcisnąć ją, jak kupowałem u niego Pn2-34 oliwkową.
On jej nie ma. Lu do mnie dzis napisal i zawiadomil E-bay'a. Co najwyzej ktos sie przejedzie.

Hubert

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
wolfik napisał(a):
tomek 05 napisał(a):
Zresztą jak coś chcesz coś wiedzieć to pisz na PW bo tu co nie napiszę to zaraz są mądrzejsi co 210 od 310 nie rozróżniają.
Jeśli można to jednak bym prosił o zamieszczanie jak największej liczby informacji tutaj. Może kilku osobom te informacje przydadzą się w bliższej lub dalszej przyszłości. Mam nadzieję, że będę wśród tych osób.
Panowie, będzie kontynuacja tego tematu? Zaopatrzyłem się w 310-tke roco i chciałbym ją spolszczyć, jednak nadal nie wiem co należy w niej malować, co przerobić. Interesuje mnie wersja Krakowska

TLLK

Aktywny użytkownik
Reakcje
236 7 2
Mirek555k napisał(a):
Corwin napisał(a):
Lokalizacja przedmiotu: Bielsko-Biała, śląskie, Germany :D

Czyli jednak przyłączyli znów Śląsk do Rzeszy....
Ciekawe, czy w BB o tym wiedzą :?: :D

Dowiedzieli się w Bielsku i są zachwyceni. Tylko czym. Przyłączeniem, podłączeniem, potencjalnym wzbogaceniem ?

Ubaw po pachy. Tylko aby czy ten ktoś aby nie chce mi dopierdxielić?
Bo ja nicht versztejen.

OP
OP
Mirek555k

Mirek555k

Znany użytkownik
PGMK
Reakcje
6 1 4
Tym, rzecz jasna, bo i czym innym ?
"Lokalizacja przedmiotu: Bielsko-Biała, śląskie, Germany
Czyli jednak przyłączyli znów Śląsk do Rzeszy...." :D