Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
WOW! Zaczyna się robić ciekawie... Marek pewnie zaraz znajdzie jakiegoś "kopidoła" w czeluściach swoich elementów do makiet i zainscenizuje działalność "chłopaków z BM-ek"...
Jakaś taka scena filmowa błąka mi się po głowie ....
A skoro o filmie mowa i dioramach samochodowych to może dwa pomysły z "Chłopaki nie płaczą":
- scenka z holowaniem milicyjnego Poloneza
- scena końcowa "Bunkrów nie ma ale tez jest zajebiście..." - droga wychodząca na wydmę nad morzem - jeden patrzy na może a dwóch sika ...
Coraz bliżej końca. Kolejne krzaki, trawa, pierwsze kwiatki. Balsowa ramka całości. Czekam jeszcze na tabliczki informacyjne, które będę ostrzegały i informowały o niebezpieczeństwie oraz myślę nad tłem. Trochę trawy, kwiatów i krzaków, i zabieram się za kolejną dioramę. Pomysł już mam, będzie wyścigowa. Już niebawem.
Patrzę..., podziwiam... i ciężko oderwać wzrok. Kapitalnie wyszła Ci ta diorama Marku. Jestem pod wrażeniem realizmu, który zrobiłeś w miniaturze. Rewelacja to mało powiedziane. Gratuluję.