Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Szczeliny są ok, wzorowałem się na zdjęciach z poprzednich wpisów. Smaczki jak korzenie, i inne wodotryski przyjdą na sam koniec, a do niego jeszcze daleko.
Kapitalnie wychodzi Ci zieleń. Jestem pod wrażeniem. Niesamowity realizm na tej dioramie.
Milicyjny UAZ też świetny i dobrze, że mam, bo była by zazdrość. Gratuluję Marku.
1. Tło rozumiem tymczasowe
2. Ja bym trochę chyba przystrzygł ten krzak nad słupami kamiennymi po lewej stronie - tam gdzie są one niskie - dla mnie trochę zbyt dominuje nad nimi kompozycyjnie. Patrząc tez w skali do świerków i sosen to pewnie krzaczory na jekieś 8 metrów wysokie.
Panowie, jak to tak dla jaj, akurat takie miałem pod ręką. W normalnej prezentacji będą takie, jakie są w stanie tam wjechać.
Dlatego mało mam prezentacji, bo autka czekają na dioramy lub okazje, ale od czasu do czasu muszę je wyjąć z pudełka.
Panowie, jak to tak dla jaj, akurat takie miałem pod ręką. W normalnej prezentacji będą takie, jakie są w stanie tam wjechać.
Dlatego mało mam prezentacji, bo autka czekają na dioramy lub okazje, ale od czasu do czasu muszę je wyjąć z pudełka.
2. Ja bym trochę chyba przystrzygł ten krzak nad słupami kamiennymi po lewej stronie - tam gdzie są one niskie - dla mnie trochę zbyt dominuje nad nimi kompozycyjnie. Patrząc tez w skali do świerków i sosen to pewnie krzaczory na jekieś 8 metrów wysokie.
No właśnie... Co było do śmichu to było, a teraz na poważnie...
Patrząc na Twoje prace Marku to serducho się cieszy, że można pooglądać kawał świetnej roboty modelarskiej. A i podpatrzeć sposoby albo kupić pomysły jest od kogo. Także działaj dalej, pokazuj fotki i pozwól cieszyć oczy Twoimi pracami.