• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny L45H Bemo (informacja z AMC Wrocław)

ciekma

Znany użytkownik
FREMO Polska
KKMK
Reakcje
7 1 0
Lxd2-257 ?
To wspaniała informacja, nawet nic przerabiać i przemalowywać nie trzeba będzie, bo właśnie taką chciałem
(zakładam, że będzie w malowaniu z XXw)

Pawel

Aktywny użytkownik
H0e
Reakcje
465 2 1
Bemo dostało pełny schemat malowania i oznaczeń łącznie z datą rewizji, tak więc jeżeli Bemo czegoś nie sknoci to na pewno będzie to XX w :)

ciekma

Znany użytkownik
FREMO Polska
KKMK
Reakcje
7 1 0
Bemo dostało pełny schemat malowania i oznaczeń łącznie z datą rewizji, tak więc jeżeli Bemo czegoś nie sknoci to na pewno będzie to XX w :)
Patrząc na zdjęcie na ich stronie, to faktycznie wygląda na okres PKP.
Chętnie bym partycypował w grupowym zamówieniu. Cena chyba nie odbiega od innych wersji L45H Bemo.

S

Sebastian

Gość
Modele Bemo nie należą do najtańszych, a cena tego o którym mówimy jest raptem o stówkę wyższa od ceny seryjnego modelu L45H.
Przy zamówieniu grupowym koszty dostawy byłyby znikome więc proszę nie narzekać tylko się cieszyć :D

S

Sebastian

Gość
Niektórym się chyba wydaje, że stosunek wielkości lokomotywy normalnotorowej do wąskotorowej powinien mieć odniesienie do cen ich modeli.

Elvis

Znany użytkownik
Reakcje
1.794 62 3
No, to kto się podejmuje załatwienia grupówki? Jakby co to jestem zdecydowany na sztukę. Tą lokomotywę po prostu trzeba mieć.

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
372 2 3
Na tą chwilę są chętni na 10 sztuk - tak wynika z waszych wpisów - myślę, że przy tej ilości można już negocjować lepszą cenę oraz zaoszczędzić na wysyłce. Mogę się tym zająć ale myślę, że są wśród nas tacy którzy mają już jakieś relacje z tym sklepem? Poza tym myślę, że jeszcze kilku chętnych się znajdzie. Ustalmy może datę graniczną zgłaszania się do zamówienia grupowego np. na 15 grudnia i po tej dacie robimy przelewy do zamawiającego i składamy zamówienie.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Wąskotorówka 1
Wąskotorówka 15
Z
Wąskotorówka 9
Wąskotorówka 5
Wąskotorówka 2