• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny L45H Bemo (informacja z AMC Wrocław)

maciekk

Znany użytkownik
H0e
Reakcje
1.504 10 0
Dzisiaj lokomotywa do mnie w końcu dotarła. Robi wrażenie! Kilka fotek poniżej:

DSC_5445 (Kopiowanie).JPG

Załączniki

jafrap

Znany użytkownik
Reakcje
9 0 0
za drugim obejrzeniem zauważyłem, że nie ma jednego uchwytu, który pokazuję żółtą strzałką korzystając ze zdjęcia modelu zamieszczonego wcześniej (chwilowo mam pożyczony aparat) :( --- w ostateczności będę zmuszony dorobić tą pierdołę bo nie widzi mi się odsyłanie modelu...

Zobacz załącznik 168522
ŚM Rybnik dosłał mi brakującą barierkę! Nie spodziewałem się. Wielkie Dzięki ! :)

Mafia

Znany użytkownik
FREMO Polska
H0e
KSK Wrocław
Reakcje
1.561 19 0
A ja chyba przemaluję swoją... fotka i rysunki z forum Wąskiego toru.
Maćku, robisz eszelon w H0e ;) ? A może lepiej wersja rumuńska: http://spz.logout.cz/gif2004/l45h_082bistrita1.jpg ;). Ta przynajmniej istniała w realu.

Epoka VI :) stylizowana na IV :D ? Jaka kolejka?
Zdjęcie pochodzi z kolejki Przeworskiej, wylot ze słynnego tunelu w Szklarach. Oczywiście zdjęcie było modyfikowane, bo Lxd2 w takich kolorach nigdy nie było, a zdjęcie pochodzi z wątku, w którym forumowicze pokazywali swoje propozycje malowań.

Z

Zv

Gość
Cholera Mafia... trzeba bylo dać żyć tej informacji..... :) zdjecie oczywiscie robione jak celebryci w Photoshopie ale wyglada bezbłędnie. .. nie mogłem się powstrzymać :) kolorki zajefajne.

Z

Zv

Gość
Pierwszy albo coś przeoczyłem. Niestety ten model nie będzie tracił na wartości.. i tanio się go nie kupi. To nie Bipa :p

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Wąskotorówka 1
Wąskotorówka 15
Z
Wąskotorówka 7
Wąskotorówka 5
Wąskotorówka 2