Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Nie wiem czy ten schemat malowania PolRegio juz się pojawił ... Leszno 30.08.2017. Fotka tylko telefonem przez szybę z innego pociągu więc jakość taka sobie ale cel był dokumentacyjny.
,,Nie wiem czy ten schemat malowania PolRegio juz się pojawił ... Leszno 30.08.2017. Fotka tylko telefonem przez szybę z innego pociągu więc jakość taka sobie ale cel był dokumentacyjny."
Ode mnie zestaw jednostek w malowaniu województwa lubuskiego:
20.08.2017. EN57-119 manewruje po stacji Zielona Góra po przyjeździe jako pociąg Regio 87504 Regalica ze Szczecina Głównego.
EN57-651 stoi przy peronie 3 stacji Zielona Góra jako pociąg Regio 76414 do Wrocławia Głównego. 20.08.2017.
EN57-683 odpoczywa na stacji w Zbąszynku. 23.08.2017.
Wiem że nie powinno tutaj wrzucać się zmodernizowanych EN57, lecz zrobię mały wyjątek.
Oto nowe EN57ALc dla Przewozów Regionalnych, uchwycone na trasie.