• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja TNT i konkurencja Michał type_r7

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.836 235 3
Zestaw fajny bo długi i bardzo popularny u mnie (tylko inne barwy). Co do AWM'u: mają fajne pomysły i na tym się kończy, kiedyś jeszcze nadrabiali niską ceną. Niestety też posiadam trochę modeli tego producenta z racji nietypowych malowań. Pomijając szczegóły warto taki posiadać.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.033 158 2
Zestaw fajny bo długi i bardzo popularny u mnie (tylko inne barwy). Co do AWM'u: mają fajne pomysły i na tym się kończy, kiedyś jeszcze nadrabiali niską ceną. Niestety też posiadam trochę modeli tego producenta z racji nietypowych malowań. Pomijając szczegóły warto taki posiadać.
Nawet bym napisał, że mają bardzo dużo pomysłów, naczepy mają świetne, dużo ciekawych malowań. Niestety jakoś nadal słaby i ceny idą w górę.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.006 387 20
No i proszę... Nie wiedziałem, że Rietze zrobiło model TNT na Stralisie. Wygląda świetnie. Gratuluję zdobycia. (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.006 387 20
Widzę, że obie firmy zrobiły praktycznie te same modele, tak jak było ze Stralisem z PEKAESU.