• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja TNT i konkurencja Michał type_r7

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.007 387 20
Całkiem dobrze wygląda ta "Renia" z kurierską naczepą "na plecach". Fajnie to spasowałeś. (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.007 387 20
Kapitalny jest ten Smarcik. Przyczepka dodaje mu uroku. Nawet nie wiedziałem, że Busch zrobił taką fajną przyczepę. (y)

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Staraliśmy super, tylko coś ta przyczepą nie tak leży ? Coś jest grzebane czy to tak ma być?
Smarcik , trochę mu dali za krótki dyszel ale model fajny no i w malowaniu do twojej kolekcji. Ciekawe czy taki był w oryginale czy to wizja reklamowa.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.033 158 2
Staraliśmy super, tylko coś ta przyczepą nie tak leży ? Coś jest grzebane czy to tak ma być?
Smarcik , trochę mu dali za krótki dyszel ale model fajny no i w malowaniu do twojej kolekcji. Ciekawe czy taki był w oryginale czy to wizja reklamowa.
Tak ma być. Myślę, że gdyby siodło było niżej przy koniu to by naczepa się inaczej ułożyła I pod innym, mniejszym kontem.
Smart to oryginał, ale z tego co wiem nie były dostępne w sklepach, chyba że w małych ilościach.