• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja TNT i konkurencja Michał type_r7

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.638 67 1
Kiedyś mówiłeś że starego malowania nie zbierasz :D Bardzo fajna ta magnumka i kolejny model już z tego typu naczepą . Ja bym prosił o zdjęcie grupowe modeli z takimi samymi naczepami .

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.510 109 2
Kiedyś mówiłeś że starego malowania nie zbierasz :D Bardzo fajna ta magnumka i kolejny model już z tego typu naczepą . Ja bym prosił o zdjęcie grupowe modeli z takimi samymi naczepami .
Coś mi się wydaje że była wielka wyprzedaż starego malowania i Michałowi się udało dobrze kupić większą ilość modeli.
Telewizor w tym malowaniu wygląda bardzo dobrze, trochę nudne są te naczepy.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.087 158 2
Zmuszasz mnie to wyjmowania z gabloty modeli..haha.

Broda kupiłem ostatnio dwa zestawy z różnymi TNT z różnych epok stąd stare malowania.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.638 67 1
Kolejny w starym malowaniu i kolejny fajny . Tradycyjnie koła do wymiany . Tak sobie myślę że jak miałeś same pomarańczki to w Poznaniu 2 półki były zajęte , to teraz z tymi w starym malowaniu cała gablota Twoja :D

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.087 158 2