• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja TNT i konkurencja Michał type_r7

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Gdzieś mi się obiło o uszy, że TNT będzie teraz pod dowództwem innego kuriera, to prawda?

Ładna konfiguracja, zawsze podobał mi się ten 'radosny' pomarańczowy kolorek. Tak czy siak ciekawa Gwiazda (y)

Reakcje
11.638 67 1
Fajnie się prezentuje ten actros , ale tył faktycznie za blady . Co do zmiany barw to mi się wydaję że puki co to nie , ale za 15 lat kto wie czy nie zmienią . Jak wiadomo wszędzie żądzą księgowi .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.214 387 20
Bardzo fajny zestaw. Nie przepadam za tak osłoniętymi naczepami, ale tu wygląda świetnie. Podmalować to i owo, i będzie genialny.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.087 158 2
Fajnie się prezentuje ten actros , ale tył faktycznie za blady . Co do zmiany barw to mi się wydaję że puki co to nie , ale za 15 lat kto wie czy nie zmienią . Jak wiadomo wszędzie żądzą księgowi .
Będą liczyć, przeliczać i się okaże... to normalna kolej rzeczy, że firmy zmieniają właścicieli.. itp. Duża kasa odgrywa ogromną rolę.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.214 387 20
Bardzo fajny zestaw. SK-acz w tych barwach wygląda bardzo dobrze. Trochę mu górny spojler popraw i będzie wyglądał lepiej.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.214 387 20
Ta Magnumka jest bardzo ciekawa. W tych kolorkach wygląda bardzo dobrze.