• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja TNT i konkurencja Michał type_r7

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.594 109 2
A jakie Wiking robi lusterka?
Broda uparłeś się a ja mam pudełka i jak wół jest napisane Rietze Iveco TNT.
Ja się nie uparłem tylko jest to dla mnie zagadka którą wypadało by rozwiązać , nowe Wikingi mają miejsca na lusterka( znaczy wznowione), mi teraz już to też nie pasi i nie jest takie oczywiste, a pudełka to pudełka, co na podwoziu jest napisane mnie interesuję.;)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.100 158 2
Ja się nie uparłem tylko jest to dla mnie zagadka którą wypadało by rozwiązać , nowe Wikingi mają miejsca na lusterka( znaczy wznowione), mi teraz już to też nie pasi i nie jest takie oczywiste, a pudełka to pudełka, co na podwoziu jest napisane mnie interesuję.;)
Jutro podjadę do miejsca składowania modeli... czyli gablotki i zrobię foty.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 47 0
Manik zacny a Iveco z Wikinga po wymianie kół i dodaniu paru szczegółów bardzo ładnie się prezentuję.
A kierowca Mana powinien premie stracić za lusterko, się jeździ trza uważać.:D
Tylko, że to Rietze.
A odnośnie lusterek, to się urwało w trakcie sesji a kleju brak.
Ani Wiking ani Rietze.
Jest to AWM z kołami od Herpy, zatem malutki plusik dla Brody że zauważył wymienione koła a wielki minus dla Typka że nie wie co ma w kolekcji.:p

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.100 158 2
Muszę to sprawdzić. Ale dzięki tej zagadce liczba postów w moim temacie urosła o 20%. ;-)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.100 158 2
Przybyłem, zobaczyłem, sprawdziłem....
Jak zerknąłem na drugą sztukę i zobaczyłem boczne odpadające belki, no to już było wiadomo, że to AWM/AMW.