• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja TNT i konkurencja Michał type_r7

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.288 387 20
Vectra z transporterem wygląda bardzo fajnie. Natomiast dostawczaki są super. Wszystkie wyglądają genialnie. Podobają mi się.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.100 158 2
Ducato i Iveco , dwa włochy najbardziej mi przypadły do gustu , natomiast dopiero zauważyłem że dafiki mają różne podwozia naczep i chyba mi bardziej podoba się dwu osiowe , ale ono pewnie nie jest oryginałem ?
Mikołaj z tego co pamiętam dwuosiówkę pożyczyłem o Scania 4 gen.
Scanie też są dwie, więc dzięki takiemu zabiegowi, mam 4 różne modele. Chociaż do tematu makiety TNT, idealnie pasuję flota jednakowych samochodów.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.100 158 2
No wreszcie coś nowego.Podoba mi się, chociaż ja bym mu przemalował zderzak i dół kabiny na szaro.
Iro zostaje w oryginale, chyba... że trafi się drugi taki sam no wtedy pomyślę...

Flota się powiększa o nowe ciągniki. No to teraz jakaś fajna naczepa i bedzie super zestawik.
Taki mam plan, ale muszę znaleźć naczepę 2010 - .... żeby pasowała.

Na jakie inne koła mam wymienić?

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.100 158 2
Michał, mercedes fajnie się prezentuje w Twoich barwach :) Czy fotki robione na Hondzie Shadow? :D
Na Hondzie CB1100, to jest coś podobnego jak jeździło w filmie Znikający punkt. I jeździła na nim sympatyczna dziewczyna, bez ubrania... większość pewnie kojarzy ten motyw z filmu.

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
No a kupiony w sumie przez przypadek ;) bo mial być inny ale ten akurat się w tym czasie pojawil i jego zakup to potrosze moja zasluga. :)
Świetnie wygląda choc ja też zmienilbym mu kola tak jak proponowal Porsche Design

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.100 158 2
No a kupiony w sumie przez przypadek ;) bo mial być inny ale ten akurat się w tym czasie pojawil i jego zakup to potrosze moja zasluga. :)
Świetnie wygląda choc ja też zmienilbym mu kola tak jak proponowal Porsche Design
Dokładnie tak. W zakup modelu, wkład ma nasz Maver.

Czyli duży plus dla Mavera

Dzięki za komentarze.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.594 109 2
Manik zacny a Iveco z Wikinga po wymianie kół i dodaniu paru szczegółów bardzo ładnie się prezentuję.
A kierowca Mana powinien premie stracić za lusterko, się jeździ trza uważać.:D

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.100 158 2
Manik zacny a Iveco z Wikinga po wymianie kół i dodaniu paru szczegółów bardzo ładnie się prezentuję.
A kierowca Mana powinien premie stracić za lusterko, się jeździ trza uważać.:D
Tylko, że to Rietze.
A odnośnie lusterek, to się urwało w trakcie sesji a kleju brak.