• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja TNT i konkurencja Michał type_r7

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Dzięki za miłe komentarze, muszę przesłac foty do Herpy to może zrobią taki zestaw i zaczną go sprzedawac... hahhaha

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Ech Panowie tyle napiszę..
czekam już miesiac na przesyłkę z Niemiec a tam jest 14 zestawów TNT.
Niestety sprzedawca brzydko mówiac zaczyna walic...... i sprawę wczoraj zgłosiłem do Ebay, bo ani pieniędzy ani modeli... i zero kontaktu ze sprzedawcą.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
A myślałem że to Ja mam tylko problemy z dostawcami i odbiorcami :D. Michał 14 zestawów ?? :confused: to będzie pomarańczowo taka rewolucja :sick: Hahahaha spokojnie na pewno Ci to napiszę jeszcze przy prezentacji napiszę :p.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
A myślałem że to Ja mam tylko problemy z dostawcami i odbiorcami :D. Michał 14 zestawów ?? :confused: to będzie pomarańczowo taka rewolucja :sick: Hahahaha spokojnie na pewno Ci to napiszę jeszcze przy prezentacji napiszę :p.
Podobna dostawca dzisiaj wysyłał... a najlepsze jest to, że dzisiaj przyszła od niego druga paczka a tam kolejne 4 modele.. plus poprzednie 5... no to jeszcze brakuje wisienki na torcie a mianowicie TNT. Czyli gosc zaoszczędził na przesyłce...ech...

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.280 387 20
Grupowe fotki świetne. Pięknie się prezentuje taka ogromna kolekcja w jednych barwach. Tego z opakowaną kabiną przydało by się postawić na jakiejś niskopodwoziówce z ciągnikiem, jako wiezionego po uszkodzeniu kabiny.