Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Marcinek, mimo są już trzy sztuki w kolekcji, to wierz mi ,że jak tylko się gdzieś pojawią następne.. będziemy walczyć.. Nie wiem co w nich jest ale podobają się nam potężnie
Marcinek, mimo są już trzy sztuki w kolekcji, to wierz mi ,że jak tylko się gdzieś pojawią następne.. będziemy walczyć.. Nie wiem co w nich jest ale podobają się nam potężnie
Niby takie zwykłe wywrotki, tyle że w kolorze khaki, a ile narobiły zamieszania. Widzę iż chętnych na te modele jest sporo, proszę i mnie wpisać na listę.
Gratuluję zakupów.
Iveco świetne, rzeczywiście. Wyglądają kapitalnie, ale i ten transportowany oldtimer wygląda kapitalnie. Możesz powiedzieć co to za model i kto go popełnił?
Iveco świetne, rzeczywiście. Wyglądają kapitalnie, ale i ten transportowany oldtimer wygląda kapitalnie. Możesz powiedzieć co to za model i kto go popełnił?