Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kapitalny model Mana ,świetnie przybrudzony jakby naprawdę wracał z poligonu , przydałby się trochę nowocześniejszy czołg i było by genialnie ,ale to tylko moje zdanie .
Jak dla mnie bomba. Bardzo doceniam to jak ktoś robi i przerabia coś sam przy modelu. Manik w barwach wojskowych wyszedł kapitalnie, brudzenie też. Brakuje mi w nim podmalowanych detali, może jakieś kalki tj, tablice rejestracyjne, czarny trójkąt w pomarańczowym kółku. Są to detale, ale każdy dodatkowy mały detal uatrakcyjnia model.
Właśnie będę musiała skupić się na detalikach no tak.. a tablice leżą i się śmieją... aczkolwiek kupiłam takie wojskowe tylko są czarne , a z tego co kojarzę one obowiązywały do maja 2000r. A ten MAN jest po 2000r i głupio by wyglądały..
Może ma ktoś z Was namiar na tablice wojskowe ale współczesne??? Gdzie mogę takie zakupić ?
Ten stary NG jest zrobiony rewelacyjnie. Właz na dachu, barierki na skrzyni, pofałdowana plandeka. Piękny model. Szkoda, że teraz w cywilnych nie robią takich fajnych plandek.