• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - osobowe

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Witam, to znów ja.. :D
Tym razem przedstawię Wam Drodzy Forumowicze kilka modeli aut osobowych,
takowe również posiadam w swojej małej kolekcji..

Na początek moja ulubiona Q7.. i to z ulubionymi zwierzątkami :D

P1060376.JPG
P1060374.JPG
P1060371.JPG
P1060377.JPG
P1060378.JPG

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Fajny zestaw , masz bardzo ciekawą kolekcję ale widzę że, diorama do prezentacji modeli by Ci się przydała.;)
Oj dokładnie.. póki co nie mam żadnej.. ponieważ modele mam na co dzień poustawiane w dwóch witrynkach.. ,
a że nigdy nigdzie nie były pokazywane to nie posiadam dioramy ale może z czasem coś się wymyśli.. ;) w końcu zaczęłam już krzaczki :D :D

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Oj dokładnie.. póki co nie mam żadnej.. ponieważ modele mam na co dzień poustawiane w dwóch witrynkach.. ,
a że nigdy nigdzie nie były pokazywane to nie posiadam dioramy ale może z czasem coś się wymyśli.. ;) w końcu zaczęłam już krzaczki :D :D
Trzeba ćwiczyć i najlepiej od jakiejś małej prostej podstawki zacznij, jakiś kawałek drogi, trawa , krzak jedno drzewo i gotowe, na tym forum znajdziesz mnóstwo tematów jak to zrobić i w dziale samochodowym i u mistrzów w dziale kolejkowym też.;)

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Trzeba ćwiczyć i najlepiej od jakiejś małej prostej podstawki zacznij, jakiś kawałek drogi, trawa , krzak jedno drzewo i gotowe, na tym forum znajdziesz mnóstwo tematów jak to zrobić i w dziale samochodowym i u mistrzów w dziale kolejkowym też.;)
Szczerze , to tylu rzeczy się tu idzie nauczyć, wystarczy troszkę talentu no i chęci przede wszystkim.. To co tu robią forumowicze to mistrzostwo..

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.119 389 20
Fajny ten władca pierścieni. Przyczepka dla koni też się fajnie dopasowuje do jego gabarytów. Bardzo ciekawe fotki. Podobają się. (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.119 389 20
Zestaw fajny, tylko ten koń izabelowaty ma jakieś rany na boku. Źle to wróży.:podstepny: