• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Stare malowanie Frikusa jest świetne, na drodze z daleka przyciąga uwagę. Niewiele jest fajnych zestawów do transportu paliw z Herpy, a ten właśnie się do nich zalicza. Axor pasuje do takiej naczepy.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.929 387 20
Frikusy zawsze mi się podobały, ze względu na żywe barwy. Ten też świetny. Duży plus za tylną belkę

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.033 158 2
Jeden z ładniejszych Axorów w naszej skali... wiem co mówię, bo sam takiego posiadam odkupionego kilka lat temu od jednego naszego forumowego kolegi.

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Frikus, Frikusem, te barwy zawsze się podobają, ale podkolekcja Stermannów robi robotę! Nic nie wygląda tak dobrze jak Stralis I w ich barwach wypuszczony przez Herpę. TGA wypada przy nim blado. Scania ma fajną dużą beczkę - może byście zrobili fotę Stralisa z naczepą Scanii? Dzięki.

A najbardziej wpadł mi w oko stary, poczciwy Eurostar.
Dlaczego? Raz, że duńskie malowanie, ale dwa, że to średnia kabina z górnym spoilerem - w połączeniu z konfiguracją solo niszczy system, ten spoiler to świetny detal w miniaturze!
Znajdę chwilkę to zrobię fotkę jak się prezentuje z tą beczką. Cieszę się ,że się podoba :)
[DOUBLEPOST=1440536957,1440536193][/DOUBLEPOST]Witajcie wieczorową porą. Dziękuję za miłe komentarze.
Dziś jeszcze zaprezentuję takie oto "trojaczki" w dodatku wiekowe :D ale za to w pełni z ładunkiem ;)
3x Volvo F12

P1090387.JPG
P1090388.JPG
P1090389.JPG
P1090390.JPG
P1090391.JPG
P1090392.JPG
P1090393.JPG
P1090394.JPG
P1090395.JPG
P1090396.JPG
P1090397.JPG

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.384 109 2
Świetny zestaw , ogromny plus za ładunek , Paulinka spróbuj następnym razem zrobić pasy do ładunku z kolorowego papieru samoprzylepnego , tniesz cienkie paski ( wcale nie jest łatwo) i wychodzi bardziej realnie.;):)

Reakcje
11.522 67 1
No to jakiś obrotny gość ma te zestawy :D Mieć 3 sztuki na tamte czasy to na bogato .
Fajnie się te volva prezentują , a nawet bardzo fajnie . Ja osobiście bardzo lubię takie składaki . Wielki plus za te ładunki .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Świetne są te Fki, a z ładunkiem całość prezentuje się jeszcze lepiej. Ja bym jednak jeszcze pokusił się o zmianę kół, bo te oryginalne są niezbyt estetyczne.