• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Pauli i Roberta - ciężarówki

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Witajcie Panowie wieczorową porą. Dziś postanowiłam wstawić kolejnego do kompletu Stermann-a.
Co prawda ciągniczek jest zapożyczony z innej firmy, ale dopasowany jest kolorystycznie i mi się wydaje ,że wygląda całkiem w porządku.

P1080839.JPG
P1080840.JPG
P1080841.JPG
P1080842.JPG
P1080846.JPG
P1080857.JPG
P1080847.JPG
P1080858.JPG
P1080855.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.749 387 20
Cysterna wygląda świetnie i dużo robią te podmalowane elementy, natomiast scania jest dużo ciekawsza. Razem tworzą fajny zestaw. Składak pierwsza klasa.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Rzeczywiście, kolorystyka się spasowała, w sumie gdyby nie opis nawet nie wiedziałbym, że to składak :eek::D Duży plus za ten zestaw (y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.404 67 1
Kolorystycznie się temu podwykonawcy ten koń spasował :D Fajnie zrobiony mi się podoba . Ja bym dał tej scanii jednak kempfa , ale to już takie moje zboczenie :p

OP
OP
paulinium

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Witam również w tym temacie,dziękuję za komentarze.
Dzisiaj MB Axor, znanej Wam bardzo dobrze firmy FRIKUS.
Zagościł i u Nas na półce, w wersji cysterny.

P1090400.JPG
P1090402.JPG
P1090403.JPG
P1090404.JPG

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Frikus, Frikusem, te barwy zawsze się podobają, ale podkolekcja Stermannów robi robotę! Nic nie wygląda tak dobrze jak Stralis I w ich barwach wypuszczony przez Herpę. TGA wypada przy nim blado. Scania ma fajną dużą beczkę - może byście zrobili fotę Stralisa z naczepą Scanii? Dzięki.

A najbardziej wpadł mi w oko stary, poczciwy Eurostar.
Dlaczego? Raz, że duńskie malowanie, ale dwa, że to średnia kabina z górnym spoilerem - w połączeniu z konfiguracją solo niszczy system, ten spoiler to świetny detal w miniaturze!