• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja LKW M&M

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Ta FM'ka jest pierwszorzędna, ciekawym akcentem dla mnie jest zastosowanie w niej tej kolorowej osłony przeciwsłonecznej.
Naczepę równie ciekawa ciąga.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Tak jak kolega wyżej, FM'ka z Mandersloota wygląda bardzo ciekawie, a co do Mana to chyba typowa reklamówka - nie przemawia do mnie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.080 387 20
Pisanka niczego sobie. Ale i tak dużo ciekawszy ten Manderslot. Nie dość, że jednoosiowa naczepa z windą, to jeszcze ten Volvo FM. Piękny ten zestaw. Szkoda, że tych FM-ek tak mało w naszej skali.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.051 158 2
Pisanka sympatyczna a FM to rzadki i cenny model szkoda, że nie ma go produkcji Herpa.

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Mandersloot jest przepiękny, a jeśli chodzi o pisankę to ja jestem na nie ( mi podchodzi pod reklamówkę - zwłaszcza naczepa )

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Albo promocja na psie żarcie w biedronce się szykuje. :ROFL: W FM z Manderslootu można się zakochać, jeden z lepszych modeli w tych barwach.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.582 67 1
Na tle tego SK to ten man słabo wygląda . SK pięknie się prezentuje w tym malowaniu . Ogólnie rzecz biorąc to spedycja rigterink ma fajnie pomalowane pojazdy .

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.051 158 2
Czyli przed wystawą w Szczecinie byłeś na zakupach w sklepie zoologicznym i dostałeś reklamówki :D,

kupiłeś coś zwierzątku czy tylko dla siebie :p.
Dostałem do karmy gratis a później Tobie ożeniłem i jeszcze się karma zwróciła i dojazd do Szczecina.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.080 387 20
SK-acz i mnie się bardziej podoba. W eurocabie wygląda świetnie.