• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja LKW M&M

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.582 67 1
No to teraz mnie zezłościłeś :D Pokazałeś 3 modele majorek i ja żadnej z nich nie mam . Wywrotka bardzo fajna , już parę razy mi uciekła . Majorka norberta to jest ta na która od dłuższego czasu się zasadzam , ale zdobycie jej graniczy z cudem . Ta lotnicza też mi się podoba . Nie wiem czy jest druga w takiej konfiguracji .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.086 387 20
Zestaw z wanną podoba mi się najbardziej. Pozostałe też ciekawe, ale już nie tak bardzo. Taki wannowy zestaw to z chęcią bym przygarnął.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Wszytskie renówki są fajne, tak jak Jarek powiedział, naczepa choć pancerna to jest wyrozumiałość z tym że to stara forma. Malowanie pierwszej renówki czyli firma ND to oryginalne malowanie, swego czasu kiedyś było tego pełno na Francuskich drogach.

OP
OP
M&M

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Te Merce mi się średnio podobają ale nie zmienia to faktu że to rarytasy kolekcjonerskie są ;)
Zgadzam się , do podobania to słabe są ale fajne te kabiny bo to są takie pośrednie między dzienną a sypialną takie do budowlanki i mają extra zbiorniki na paliwo .