• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
13.110 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Dziś jeszcze jedno volvo w mojej kolekcji , tym razem w "szybkim kolorze" . Mi się to malowanie bardzo podoba .
Zapraszam :
1222. Volvo FH V - Schrefler Transporte (Herpa)
3.2 Volvo FH 5 Schrefler Transporte 1 [1024x768].JPG

3.2 Volvo FH 5 Schrefler Transporte 2 [1024x768].JPG

3.2 Volvo FH 5 Schrefler Transporte 3 [1024x768].JPG

3.2 Volvo FH 5 Schrefler Transporte 4 [1024x768].JPG

Zapraszam do komentowania .
Pozdrawiam Bartek .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.507 392 20
Nie tylko Tobie Bartku podoba się to malowanie. W moim odczuciu jest świetne. Pięknie leży na tym zestawie. Patrząc na szczegóły, to zestaw na wypasie. Światła, dwukolorowe felgi, grafika naczepy pasująca do konia... To jest właśnie to, co lubię w takich zestawach. Świetny zakup (y)(y)(y)

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
13.110 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Jeszcze jedno Volvo w mojej kolekcji , tym razem nieco starsze . Model wydany na zamówienie producenta naczep carnehl z okazji targów IAA w 2006 roku
Zapraszam :
1223. Volvo FH II - Carnehl (Herpa)
3.3 Volvo FH 2 carnehl 1 [1024x768].JPG

3.3 Volvo FH 2 carnehl 2 [1024x768].JPG

3.3 Volvo FH 2 carnehl 3 [1024x768].JPG

3.3 Volvo FH 2 carnehl 4 [1024x768].JPG

Zapraszam do komentowania .
Pozdrawiam Bartek .

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
3.155 1 0

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.869 70 0
Gruubo poszłeś Bartku.
Przede wszystkim gratuluję Ci kolekcjonerskiego spełnienia jakim jest zebranie wszystkich melmerów, chociaż ma to swoje minusy, na przykład trzeba sobie upatrzyć nową ofiarę, i od nowa oczy męczyć na aukcjach.
Nie sposób spamiętać wszystkich ostatnich Twoich zdobyczy ale Herzer i Verheul też się pięknie prezentują(y)