• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.739 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Pora na ostatni pojazd z floty Pana Grzesia . Tym razem pojazd nowszej generacji .
Zapraszam :
1212. RENAULT Premim II - składak (Herpa)
6.5 Renault Premium II - Wywrotka 1 [1024x768].JPG

6.5 Renault Premium II - Wywrotka 2 [1024x768].JPG

6.5 Renault Premium II - Wywrotka 3 [1024x768].JPG

6.5 Renault Premium II - Wywrotka 4 [1024x768].JPG

Grupowe wywrotek :
6.5 Renault Premium II - Wywrotka 5 [1024x768].JPG

6.5 Renault Premium II - Wywrotka 6 [1024x768].JPG

Zapraszam do komentowania .
Pozdrawiam Bartek .

Slavi

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.038 5 0
Ta Premium II gen. mocno odstaje od całej grupy, taki piękny lakier i te nikomu nie potrzebne osłony aero (sam mam pełen pakiet w swoim zestawie, którym jeżdżę) :ROFL: Sytuację minimalnie ratuje kolor ramy w ciągniku - w zimie chłopaki nie mieli co robić i pomalowali akurat na czerwono! :ROFL:

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.739 67 1
Ta Premium II gen. mocno odstaje od całej grupy, taki piękny lakier i te nikomu nie potrzebne osłony aero (sam mam pełen pakiet w swoim zestawie, którym jeżdżę) :ROFL: Sytuację minimalnie ratuje kolor ramy w ciągniku - w zimie chłopaki nie mieli co robić i pomalowali akurat na czerwono! :ROFL:
Jak dla mnie to akurat te zakabinowe spojlery pasują do kiprów . Szczególnie jak ciągają większe wywroty . Chyba jedyna ciężarówka gdzie wystarczy zdjąć spojler dachowy i zachowana jest linia z kabiną . Swoją drogą to jak dla mnie wóz idealny pod patelnie . Nisko się wchodzi , mocy nie brakuje , automat ładnie zmienia biegi i jest bardzo wygodna do prowadzenia . Jedyny minus to ten tunel . zawsze miałem włosy na nodze od niego wytarte :D

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.739 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Zaczynamy kolejną serię modeli inspirowanych tym co możemy spotkać na drogach . Będzie to kolejna grupa patelni . Do tych wywrotek podpiąłem najczęściej według mnie spotykaną markę w tym rodzaju transportu , a mianowicie pojazdy marki Scania . Na pierwszy ogień idzie taka ładna , budyniowa . Można by powiedzieć kiperTaxi :D
Zapraszam :
1213. Scania R 450 - składak (Herpa)
1.1 Scania R450 wywrotka 1 [1024x768].JPG

1.1 Scania R450 wywrotka 2 [1024x768].JPG

1.1 Scania R450 wywrotka 3 [1024x768].JPG

1.1 Scania R450 wywrotka 4 [1024x768].JPG

Zapraszam do komentowania .
Pozdrawiam Bartek .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.064 390 20
Świetny zestaw. Scania wygląda bardzo dobrze pod wanną, a podmalowany tył naczepy powoduje bardzo realistyczny wygląd zestawu. (y)