• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

Adix

Znany użytkownik
Reakcje
1.874 2 0
(y)To jest to (y) Piękny model , pamiętam ile kasy płaciło się za te modele WB. Co niektóre do dzisiaj maja swoją wartość i cenę. Mój żółty Turecki Mercedes WB leżakuje w zbiorach i czeka na swoją kolej zo pokazania:D
Świetna zdobycz;)

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.304 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Jeszcze jeden w tym pięknym malowaniu . Tym razem bardzo urzekła mnie konfiguracja zestawu . Jak dla mnie perfekcyjny widok .
Zapraszam :
1045. Mercedes-Benz SK - Willi Betz (Herpa)
2.2 Mercedes-Benz SK - Willi Betz 1 [800x600].JPG

2.2 Mercedes-Benz SK - Willi Betz 2 [800x600].JPG

2.2 Mercedes-Benz SK - Willi Betz 3 [800x600].JPG

2.2 Mercedes-Benz SK - Willi Betz 4 [800x600].JPG

Razem :
2.3 Willi Betz [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.304 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Zmiana marki , ale pochodzenie z tego samego kraju . Od dziś będzie trochę manów pokazywane , szczególnie tych starszych . Model kupiony jako składak , ale jak dla mnie bardzo fajny . Pasowałoby jeszcze ciągnik w barwy firmowe obkleić .
Zapraszam :
1046. MAN TGA - VOS Logistic (Herpa)
3.1 Man TGA - VOS Logistic 1 [800x600].JPG

3.1 Man TGA - VOS Logistic 2 [800x600].JPG

3.1 Man TGA - VOS Logistic 3 [800x600].JPG

3.1 Man TGA - VOS Logistic 4 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek

Adix

Znany użytkownik
Reakcje
1.874 2 0
No i to mi sie podoba , juz go widze jak uzupełnia moją kolekcje Vos Logistics , świetny pomysł na następny model ;). Mercedes SK w barwach Willi Betz też niczego sobie, ale za Manika w barwach Vos wielka łapa w góre(y)