• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
12.205 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Jeszcze jeden misiu u mnie , tym razem kompletny . Fajnie że jest o wersja na małych kołach .
Drodzy użytkownicy forum , chciałbym Wam życzyć na ten nowy rok dużo zdrowia , szczęścia i wielu fajnych modeli na ten nowy rok . Żeby nasze kolekcje rosły w siłę , a drugie połówki były wyrozumiałe . Wszystkiego dobrego w nowym roku :giggle:
Zapraszam :
1042. Scania S - Vogel Transporte (Herpa)
1.6 Scania S - VOGEL TRANSPORTE 1 [800x600].JPG

1.6 Scania S - VOGEL TRANSPORTE 2 [800x600].JPG

1.6 Scania S - VOGEL TRANSPORTE 3 [800x600].JPG

1.6 Scania S - VOGEL TRANSPORTE 4 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.205 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Nowy rok , nowy model :D Zaczynamy ten rok od gwiazd , a bardziej od modeli z gwiazdą na masce . Barwy bez zmian :D
Zapraszam :
1043. Mercedes-Benz Actros MPV - Vogel Transporte (Herpa)
1.7 Mercedes-Benz Actros - VOGEL TRANSPORTE 1 [800x600].JPG

1.7 Mercedes-Benz Actros - VOGEL TRANSPORTE 2 [800x600].JPG

1.7 Mercedes-Benz Actros - VOGEL TRANSPORTE 3 [800x600].JPG

1.7 Mercedes-Benz Actros - VOGEL TRANSPORTE 4 [800x600].JPG

Grupowe :
1.8 VOGEL TRANSPORTE 1 [800x600].JPG

1.8 VOGEL TRANSPORTE 2 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.205 67 1
Następna gwiazda u mnie . Tym razem w kultowym malowaniu i do tego jeszcze z fajnego oddziału . W sumie jak dla mnie to jeden ciekawszych modeli w tym malowaniu .
Zapraszam :
1044. Mercedes-Benz Actros MPII - Willi Betz (Herpa)
2.1 Mercedes-Benz Actros - Willi Betz 1 [800x600].JPG

2.1 Mercedes-Benz Actros - Willi Betz 2 [800x600].JPG

2.1 Mercedes-Benz Actros - Willi Betz 3 [800x600].JPG

2.1 Mercedes-Benz Actros - Willi Betz 4 [800x600].JPG

Pozdrawiam Bartek .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.939 5 0
Oooo, Panie Kolego - sztos model! :love: Miniatura ma już prawie dwie dekady, ale ilość detali wciąż robi ogromne wrażenie! Dla zbieraczy malowania WB żółty był (jest) świetnym urozmaiceniem. :D Piękny model a do tego z kultowego żółtego pudełka...