• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Cała ostatnia "inwazja" Iveco jest bardzo udana, ET zawsze mi się kojarzył z budowlanką, i tu swietnie to pokazaleś, mi zasadniczo w modelach
brakuje czteroosiowej wywrotki lub betoniarki z kabiną ET, a naoglądałem się kiedyś takich jak w Bielsku było dużo inwestycji.

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
11.695 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
50. Jeszcze pół setki do magicznego 1000 modelu w mojej kolekcji . Dzisiaj model który jest u mnie 2 albo 3 lata .Kiedyś kupiony na jakiejś wyprzedaży . Długo go nie pokazywałem bo przez ten czas byłem 3 razy o krok od zakupu kolejnego w malowaniu tej firmy . Wtedy bym zrobił małą grupową prezentację . Puki co samotny strzelec .
Zapraszam :
950. Scania R II - Christian Sperl Transporte (Herpa)
2.0 Scania R II Christian Spierl 1 [800x600].JPG

2.0 Scania R II Christian Spierl 2 [800x600].JPG

2.0 Scania R II Christian Spierl 3 [800x600].JPG

2.0 Scania R II Christian Spierl 4 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Świetna miniatura i ma kapitalne malowanie. Podoba mi się. (y) Gratuluję zakupu i trzymam kciuki za dokupienie następnego w tych barwach. :)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Też miałem kiedyś w planie je wszystkie kupić, bo są piękne:love::love:
Najładniejszą z nich już masz;)
Ja jeszcze miałem w planie Martin Transporte "Fallen Angel", no więc proszę ją kupić;)
Problem masz taki że ceny już są wyższe niż katalogowe i taniej nie będzie...

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
11.695 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
49. Dzisiaj jedna z ostatnich nowości od herpy . Model jest w barwach których nie mogło u mnie zabraknąć . Jest już zapowiedziany kolejny z tej firmy , także przy następnym zdjęcie grupowe będzie .
Zapraszam :
951. Scania R NEW - Wagner Transporte (Herpa)
2.1 Scania R new Wagner 1 [800x600].JPG

2.1 Scania R new Wagner 2 [800x600].JPG

2.1 Scania R new Wagner 3 [800x600].JPG

2.1 Scania R new Wagner 4 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .