• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
W Twoim temacie zawsze się dzieje, ale od mojej ostatniej wizyty to zadziało się wyjątkowo... :eek:
No to lecimy od początku: Gaida. Genialny zestaw, to czarne orurowanie robi tu MEGA robotę! Miniatura to marzenie niejednego z nas... Gratuluje miniatury, która będzie mocno zyskiwać na wartości w przyszłości...
Grizzly. Ja na tamte czasy miniatura bliska ideału... Kultowy FH16 , ciekawe malowanie i świetne koła.
ATU. Rzeczywiście, typ zestawu, który można spotkać w naszej części Europy. Ktoś zmienił koła w naczepie i pozornie zestaw sprawia dość spójne wrażenie.
Vogel. Temat rzeka i jest to niewątpliwie fenomen jeżeli chodzi o malowanie. Każda z miniatur mniej lub bardziej limitowana. W tym wypadku to tylko 1900 szt. Ciężarówka na 50-ciolecie musiała być wyjątkowa i JEST wyjątkowa. :) Zdjęcie grupowe najlepsze! Uzbierać 9 szt. tego przewoźnika , to nie lada wyczyn! :eek:

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
ATU bardzo fajny i przyjemny dla oka, a Vogel no cóż...., to jest takie premium które każdy kolekcjoner musi raz w życiu kupić, i albo się zarazi
albo nie. Ja posiadałem trzy, i nad tym szczerze mówiąc też się zastawiałem dosyć mocno, ale wszystkiego mieć nie można., trzeba jeszcze "karmić" wątek autobusowy i zaspokajać chęć posiadania modeli na żelaznych kołach, a tam się dzieje, i tanio nie jest:mad:
Gdym to ja miał wybierać jaki model wydać na taki jubileusz, to na pewno by to była Scania 141 albo Volvo F-12 ;)

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Dziś kolejna nowość od herpy . Musze przyznać że model bardzo mi się spodobał . Ma parę fajnych akcentów na sobie . Zauważyłem też ostatnio że coraz częściej wychodzą modele w tych samych barwach gdzie jeden ma ruchomą podłoge , a drugi dużą wywrotkę .
Zapraszam :
890. Volvo FH IV Generacji - GRESS (HERPA)
3.1 Volvo FH Gress 1 [800x600].JPG

3.1 Volvo FH Gress 2 [800x600].JPG

3.1 Volvo FH Gress  3 [800x600].JPG

3.1 Volvo FH Gress  4 [800x600].JPG

Grupowe :
3.2 Gress 2 [800x600].JPG

3.2 Gress 1 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Jeszcze jedno volvo i jeszcze jedna z nowości . Ciągnik spięty z naczepą wywrotką Kempf , także tego zestawu nie mogło zabraknąć u mnie . Trzeba też przyznać to malowanie jest bardzo fajne . Czas na słoniątko :D
Zapraszam :
891. Volvo FH IV Generacji - HILKER (HERPA)
4.1 VolvoFH Hilker 1 [800x600].JPG

4.1 VolvoFH Hilker 3 [800x600].JPG

4.1 VolvoFH Hilker 2 [800x600].JPG

4.1 VolvoFH Hilker 4 [800x600].JPG

4.1 VolvoFH Hilker 6 [800x600].JPG

4.1 VolvoFH Hilker 5 [800x600].JPG

Nowości marki Volvo ostatnio pokazane razem :
4.2 VolvoFH 1 [800x600].JPG

4.2 VolvoFH 2 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .