• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
11.719 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Na dobry początek weekendu jeszcze jedno volvo z thermo-wywrotką . Z modele wiąże sie ciekawa historia ze strony herpy . Jak pokazał się katalog z nowościami i zamawiałem model w tych barwach to był on jeszcze meredesem :D potem nastąpiła zmiana .
Zapraszam :
797. Volvo FH IV generacji - Leonhard Weiss (Herpa)
P1390313 [800x600].JPG

P1390319 [800x600].JPG

P1390326 [800x600].JPG

P1390332 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
11.719 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Poprzednio miał być mercedes , ale herpa zrobiła psikusa . Dzisiaj już będzie mercedes . Malowanie takie mdłe , ale nie wiem co w sobie mają te termo-wywrotki że tak mi uszkodziły mózg i chcę je mieć wszystkie :D
Zapraszam :
798. Mercedes Benz Actros IV generacji - Geiger (Herpa)
P1390338 [800x600].JPG

P1390344 [800x600].JPG

P1390350 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Dopiero na Twoich fotkach można dostrzec zalety tego malowania, bo normalnie te modele w połączeniu z ceną jaką są kojarzone,
nie przykuwają zupełnie mojej uwagi, jak to sam określiłeś są mdłe, Weiss czy też Masterdorfer kładą go na łopatki, no ale nie są szwajcarskie
dzięki czemu można je kupić za normalne pieniądze.;)
Ale..., żeby go tak nie obrzydzać to jednak trzeba przyznać że czerwony grill i pasy są tu bardzo fajnym akcentem, a zbierając jak Ty, wywrotki,
wiadomo że trzeba go mieć(y)

Ostatnio edytowane: