• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.719 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli ,
Na dobry weekend jeszcze jedna prezentacja w tym tygodniu i kolejna wywrotka :D Poprzednio było połączenie Włosko-Niemieckie , a dziś już czysty Niemiec .
Zapraszam :
779. Man TGA - (Herpa)
P1380901 [800x600].JPG

P1380905 [800x600].JPG

P1380911 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.719 67 1
Maniek bardzo fajny, skrzynia wygląda potężnie. Możesz w wolnej chwili zrobić fotkę z Tatrami, bo trochę mi je przypomina.
PS. Liczyłeś ile masz już wywrotek?
Zdjęcia z tatra nie będzie , ale będzie grupowe solówek jak skończę je pokazywać :D Odnośnie statystyk to już mówię bo policzyłem :
Solówki - 29 sztuk
Solówka plus przyczepa - 6 sztuk
Ciągnik z małą naczepą wywrotką - 72 sztuki
Ciągnik z naczepą Kempf - 39 sztuk
To są policzone tylko te które mają zrobione zdjęcia . Parę sztuk jeszcze leży bez zdjęć i parę już doszło :D

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.105 158 2
Zdjęcia z tatra nie będzie , ale będzie grupowe solówek jak skończę je pokazywać :D Odnośnie statystyk to już mówię bo policzyłem :
Solówki - 29 sztuk
Solówka plus przyczepa - 6 sztuk
Ciągnik z małą naczepą wywrotką - 72 sztuki
Ciągnik z naczepą Kempf - 39 sztuk
To są policzone tylko te które mają zrobione zdjęcia . Parę sztuk jeszcze leży bez zdjęć i parę już doszło :D
Szalony ;)
Kiedy startujesz w przetargu na budowę jakieś autostrady?

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.719 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli ,
Przy poniedziałku kolejny model ode mnie . Kolejny man który został kupiony jako kit i sam malowałem w nim kiper . Idealnie nie jest , a nawet bym powiedział że mocno średnio :D
Szalony ;)
Kiedy startujesz w przetargu na budowę jakieś autostrady?
Zaraz po nowym roku , park maszynowy jeszcze gromadzę ;)
Zapraszam :
780. Man TGS - (Herpa)
P1380918 [800x600].JPG

P1380923 [800x600].JPG

P1380929 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.240 69 0
Wcale Ci ten kiper tak źle nie wyszedł, zdradź narzędzie ( stawiam na pędzel ), wygląda na takie roczne zużycie po wyjeździe z myjni, wasch by
go całkiem fajnie podkreślił, wywrotka jako całość bardzo fajna oczywiście(y), zrób następny krok i go zarejestruj oraz zrób mu tylnie światła.
We mnie też coraz bardziej kiełkuje ochota na dłubaninę, tyle że w temacie autobusów.

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.719 67 1
Wcale Ci ten kiper tak źle nie wyszedł, zdradź narzędzie ( stawiam na pędzel ), wygląda na takie roczne zużycie po wyjeździe z myjni, wasch by
go całkiem fajnie podkreślił, wywrotka jako całość bardzo fajna oczywiście(y), zrób następny krok i go zarejestruj oraz zrób mu tylnie światła.
We mnie też coraz bardziej kiełkuje ochota na dłubaninę, tyle że w temacie autobusów.
Oczywiście że pędzel , i bodajże 3 razy malowane było .