• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.889 5 0
Kolejna porcja prezentacji i jest co oglądać... Niebieski Renault z rolką kabla jest bardzo ciekawy... Świetna konfiguracja (kabina brygadowa) i ciekawa przyczepa z ładunkiem. Następna biała Renówka też warta uwagi, szkoda, że tył kontenera taki "goły"... Bracht tak, jak już kiedyś pisałem, świetny model i jak go tylko zobaczyłem w zapowiedziach, wiedziałem , że szybko u mnie zagości... Najnowszy model Renault T w barwach TALKE - kolejny z ogromnej rodziny , wydanej w skali H0.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.254 69 0
Gdy ładnych parę lat temu zaczynałem pierwszy raz zbierać modele herpy, to magnumka z Talke była pierwszym modelem herpy jaki w życiu trzymałem w rękach. Po cichu liczę na to że znajdziesz kiedyś chwilę aby je razem uwiecznić ;)
A prezentowany tu model oczywiście piękny:love:

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.751 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Dziś model którego nie mogło u mnie zabraknąć . Jak zobaczyłem że herpa będzie produkować nowy model renault to miałem nadzieje że właśnie w tym malowaniu go wypuści . Jak dla mnie cudo . Mam nadzieję że coś jeszcze w tym malowaniu się pokaże , a wtedy zrobię grupowe tych co mam .
765. Renault Range T - Urs Buhler (Herpa)
P1380332 [800x600].JPG

P1380343 [800x600].JPG

P1380348 [800x600].JPG

P1380357 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.889 5 0
Kolejne ciekawe Renault, które pojawiło się na forum... Świetnie wygląda z tymi lampami i "fanfarami" na dachu. :) Ciekawe skąd wzięło się to (pierwsze) Renault w firmie? Firma do tej pory (od dłuższego czasu) użytkowała same Scanie... Nawet na jednym ich Caddy jest dumne logo VW-Scania...
Tak czy inaczej - dobry model i chętnie zobaczę wszystko co masz w tych barwach . na jednej fotce. ;)

OP
OP
Lec Go (Bartek)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.751 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Czas na kolejną renatę u mnie . Jak dla mnie ma bardzo fajne to malowanie i mam nadziej że kiedyś wypuszczą starsze generacje w tym malowaniu bo ta czerwień ma w sobie coś magicznego
766. Renault Range T - Schoni (Herpa)
P1380367 [800x600].JPG

P1380375 [800x600].JPG

P1380380 [800x600].JPG

P1380387 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .