• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Lec Go

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
11.765 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Dzisiaj model z serii tak zwanej półpolonikami ponieważ ma on na sobie akcenty z naszego kraju , a sama firma pochodzi ze Szwajcarii . Ostatnio mało brakło , a upolowałbym oryginał z którym się mijałem .
Zapraszam :
748. Man TGA - Bertschi (AWM)
P1370704 [800x600].JPG

P1370710 [800x600].JPG

P1370722 [800x600].JPG

P1370732 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.271 69 0
Bertschi kolekcjonować to ciężkie zadanie, nawet AWM i Wiking te modele wykonują starannie i jest ich dużo, prezentowany "prawie polonik"
jest bez wątpienia obowiązkową pozycją, ja sam miałem kiedyś siedem modeli kupionych od jednego gościa z allegro, kto wie może nawet użytkownika tego forum..., to było dawno , nicka nie pamiętam.
Dla mnie bertschi ma jedną wadę..., nie mają Scanii:LOL:

Fapo

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
992 14 0
Za firmą nie przepadam ze względu na występy telewizyjne. Co do modelu to ładnie się prezentuje. Dobra robota herpy oraz dwu kolorowe koła to jest to.

OP
OP
Lec Go (Bartek)
Reakcje
11.765 67 1
Witam Panowie i Panie . Dziękuje za komentarze dotyczące pokazanych przez ze mnie modeli .
Dobra robota herpy oraz dwu kolorowe koła to jest to.
Panie to AWM był :D Czas na kolejny model . Zawsze był gdzieś na dalszym miejscu listy zakupowej , jak się trafi w dobrej cenie to biorę . Trafił się :D Model zakupiony na jarmarku modelarskim za 30 zł :D Z modelem wiąże się jeszcze jedna anegdota . Chciałem mu zrobić zdjęcia już na koniec lutego , ale podczas wyjmowania z pudełka odpadł policzek na kabinie i dość nie fortunnie wpadł bo pod fotel. Na dworze 3 stopnie i wiatr . Ja kombinuje przy tym fotelu żeby to znaleźć . ostatecznie skończyło się na odkręcaniu fotela żeby to wyjąć . Z ciekawostek to jeszcze dodam że element który odpadł został przyklejony na lakier do włosów :D
Zapraszam :
749. Mercedes-Benz Actros MP I - RUTA/Werner Ruploh Spedition (Herpa)
P1370735 [800x600].JPG

P1370742 [800x600].JPG

P1370746 [800x600].JPG

P1370754 [800x600].JPG

Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam Bartek .