• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Kamil Ch

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Przejrzałem sobie cały temat od początku i nie mogłem dowierzać, że jeszcze nic tu nie skomentowałem. Świetne zdjęcia robisz do prezentacji a modele naprawdę masz ciekawe i dopracowane. ;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.616 67 1
Jak mi się podobają te many z atrapą w kolorze ciągnika . Świetny model . Swoja drogą muszę zadzwonić do moich lakierników bo skoro mój man którym jeżdzę jest po dzwonie to może by tak atrapę pomalować

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.172 387 20
Co jeden to ciekawszy. Bardzo fajnie wyglądają na wspólnych fotkach. A z ładunkiem też nieźle się prezentują.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.172 387 20
Kolejny ciekawy projekt zrobiłeś. Nie dość, że trzyosiowy, to jeszcze z HDS-em. Z niskopodwoziówką z ładunkiem wygląda świetnie.

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Jeszcze chwila a przegonisz Rysiastego i jego czerwone gabaryty :D.
Inna sprawa , że po przeciwnych końcach Polski rosną w siłę czerwone floty ???:LOL:

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.503 109 2
Świetne modele i doskonałe konfiguracje, a nie myślałeś Kamil nad tymi smutnymi czarnymi środkami, warto by było coś tam w kabinach dłubnąć ;):)

OP
OP
Kamil Ch

Kamil Ch

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.068 0 0
Świetne modele i doskonałe konfiguracje, a nie myślałeś Kamil nad tymi smutnymi czarnymi środkami, warto by było coś tam w kabinach dłubnąć ;):)
Coś tam kiedyś myślałem, może się odważę coś zrobić w którymś z następnych modeli.

Świetny ten Mercedes, no i ten HDS również powala na kolana, jakiej jest on firmy?
Jest to Atlas z Kibri.

Wszyscy mają MeMo mam i ja.:D

P3210127.JPG
P3210128.JPG
P3210130.JPG
P3210132.JPG
P3210134.JPG
P3210137.JPG
P3210138.JPG