• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Kamil Ch

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Fajnie czysto masz posklejane te wszystkie Kibri , może to trochę ludzi przekona do tych modeli . Super jest brzydal tylko trochę burty bym mu podniósł co by więcej niż 4 tony brał :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.121 387 20
Ciekawy zestaw Den Hartogh. Trochę pracy, parę elementów do podmalowania i będzie świetny.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Jakoś na początku nie mogłem się zebrać do komentarza, a teraz widzę że takie tempo zarzuciłeś że nie wiadomo co skomentować :D Wiesz dobrze że moim numerem 1 jest Scania do drewna. Dla mnie jest mistrzowska po prostu. Kolor, spasowanie, detale to wszystko łączy się idealnie. Bardzo Ci jej zazdroszczę, o czym raczej wiesz ;) A do reszty gabaryty to nie moja bajka, chociaż ostatnio coraz bardziej się zastanawiam czy nie odskoczyć do nich chociaż na jeden model. Czerwone gabaryty z Herpy są genialne w swojej prostocie, pokazują swoja moc idealnie, subtelne dodatki, nie przesadzone, podmalowane detale. tego chce się oglądać więcej. Co do Kibri to mam do nich ogromny sentyment bo od nich zaczynałem. Wiele osób powie że wyglądają plastikowo, maja w ofercie stare modele, ale trzeba zwrócić uwagę na ich konfiguracje, specjalistyczne przeznaczenie, czego u Herpy raczej nie uświadczymy. A u Ciebie widać dobrze że jak się chce to i bez malowania, czysto sklejony model z Kibri może wyglądać bardzo dobrze. Tak trzymaj ;)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.121 387 20
Fajny zestaw i pięknie wygląda z ładunkiem. Ciągnik ciekawy, choć ten chromowany zbiornik jakoś mi tu nie pasuje.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Załadował się tym spychaczem i najazdy pogiął w trzy d*^y. Oj ktoś wyleci z tej roboty! :D Chromowane koła i zbiornik wyglądają trochę "zlotowo", ale jak firma dba o wizerunek to nawet one mogą być, choć w realu się tego z pewnością nie uświadczy ;)

OP
OP
Kamil Ch

Kamil Ch

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.068 0 0
Bartek mam dla Ciebie dobrą wiadomość, Many już mi się na jednej półce nie mieszczą.;) ( szczegół, że Mercedesy na 2, ale to nieważne :D)

Specjalnie dla Ciebie coś spod znaku lwa.:)

1273.JPG
1275.JPG
1277.JPG
1279.JPG
1282.JPG
1283.JPG
1285.JPG

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.121 387 20
Kolejny świetnie zrobiony model. Szacun za podmalowania szczegółów i detali. Pięknie to wygląda. (y)(y)(y)