• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Kamil Ch

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.769 4 0
Na pewno bardzo ciekawy ładunek, chociaż dla mnie fajniejszy byłby kolor ciemno szary. Ciekawa konfiguracja i świetnie, że całość bez fajerwerków. Tak "nasz" swojski zestaw. :)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.769 4 0
Ale zaj.......sta naczepa! :eek: Skąd wytrzasnąłeś takie cudo? :D Pierwsze co robi "szoł" , to skrętne koła w zestawie, no a dalej jest już tylko lepiej. Ładunki świetne!

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.313 67 1
Kapitalnie ten zestaw wyszedł . Naczepą wyśmienita . Jak zobaczyłem pierwsze zdjęcie z pomarańczowym John deere mówię bajka , ale model z załadowaną sieczkarnią przebija wszystko . Genialnie to wygląda .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.621 387 20
Obydwa zestawy rewelacyjne. Pięknie wyglądają z ładunkami. Świetny pomysł i kapitalne prezentacje.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.313 67 1
Świetne modele pokazałeś . Ten z platformą bardzo mi się podoba , ale jednak moje serce skradła ta wywrotka z przyczepą , a w szczególności wywrotka . Kapitalna jest . Idealnie ten kolor na niej leży .

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.769 4 0
Kolejny ciekawy model. Bardzo fajna konfiguracja z trzema osiami (chwilowy napęd na wszystkie osie), do tego platforma i ta mała kabina. Całość miła dla oka ale poprzednika trudno będzie przebić. :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.621 387 20
Piękny zestaw. Actros w tych barwach i z szarym pasem wygląda świetnie. Felgi z chromowym rantem tylko dodają mu uroku. Super. Naczepa do złomu też świetna, tył zrobiony razem z chlapaczem (y), a całe czarne felgi wyglądają tu idealnie. Kapitalny model, bardzo dobry zakup. (y)(y)(y)