• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Kamil Ch

OP
OP
Kamil Ch

Kamil Ch

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.068 0 0
Formy tych "nowych" chłodni i plandek z takimi belkami mają już spokojnie ze 4 (może nawet 5) lat. :)
Kamil, model jak model, jakoś specjalnie mnie nie porywa, ale wiem, że może się podobać. Chłodnia w kolorze kabiny wygląda dość ciekawie.
Jeśli dobrze pamiętam to pierwsza taka naczepa pojawiła się w połowie 2007 roku. (Actros mp2 w malowaniu Wandt)

Dziś przedostatnia niespodzianka, która przypadła mi do gustu najmniej, gdyż nie przepadam za "pisankami". ;)

P4010780.JPG
P4010781.JPG
P4010782.JPG
P4010783.JPG

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Poważnie te wszystkie modele miałeś w Herpowskich niespodziankach? To Ci się udało. Magnumka też mi się trafiła i jak na pisankę bardzo przypadła mi do gustu. Z poprzednich prezentacji najbardziej podoba mi się żółta Scania, ma ładnie dopracowaną naczepę.

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Mi również wyskoczyła na magnumka z niespodzianki ;) dla mnie super model fajne malowanie itd. ale mogli zrobić ją z jakąś naczepą pisankową :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.039 387 20
Bardzo fajne te herpowskie niespodzianki. Co jedna to ciekawsza. Pewnie i ja kiedyś dam się skusić na takie zakupy w ciemno. :)

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Szczerze mówiąc nie znam dokładnie zasad zakupu i ceny tych niespodzianek, ale się domyślam jak to działa.
Z tych zaprezentowanych jest kilka b. fajnych modeli (y)lecz najsłabszy ten ostatni:(

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Piękny zestaw Ci wyszedł(y), a te koła skręcane to mnie już rozwaliły.:eek:
Jedynie ta donica w tle trochę nie pasuje do tak zajebiszczego zestawu;)