• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Kolekcja Kamil Ch

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.108 387 20
Parę tych niespodzianek dostałeś. Kolejny bardzo fajnie zrobiony model. (y)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.108 387 20
Ciekawy ten zielony zestaw. A i tylna belka zrobiona, co nie często widywane jest w herpowskich modelach.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
A i tylna belka zrobiona, co nie często widywane jest w herpowskich modelach.
Przepraszam, a w którym miejscu ona jest zrobiona? Przecież wszystkie belki nowej generacji czyli Schmitz, Krone, Lamberet i Kogel mają światła jako oddzielny czerwony element. W takim wypadku to ja juz nie wiem co ze strony Herpy mogło by zadowolić....

A co do modelu.. typowy Niemiec. Ale z ciągnika już Ci mówiłem co można zdziałać, bo jednak grafika na ciągniku jest uniwersalna. Tak więc konia na 3 osie i pod puszki! :D

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.108 387 20
Przepraszam, a w którym miejscu ona jest zrobiona? Przecież wszystkie belki nowej generacji czyli Schmitz, Krone, Lamberet i Kogel mają światła jako oddzielny czerwony element.
Do niedawna herpowskie naczepy i to zdecydowana większość miały totalnie gołątylną belkę. Tu pojawiają się już czerwone światła. Jak na Herpę to i tak dużo. Ale to tylko moje zdanie.

W takim wypadku to ja juz nie wiem co ze strony Herpy mogło by zadowolić....
A zadowoliło by mnie choćby to, żeby we wszystkich wypuszczanych modelach naczepy miały zrobione przynajmniej kolorowe światła.

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Do niedawna herpowskie naczepy i to zdecydowana większość miały totalnie gołątylną belkę. Tu pojawiają się już czerwone światła. Jak na Herpę to i tak dużo. Ale to tylko moje zdanie.

A zadowoliło by mnie choćby to, żeby we wszystkich wypuszczanych modelach naczepy miały zrobione przynajmniej kolorowe światła.
Formy tych "nowych" chłodni i plandek z takimi belkami mają już spokojnie ze 4 (może nawet 5) lat. :)
Kamil, model jak model, jakoś specjalnie mnie nie porywa, ale wiem, że może się podobać. Chłodnia w kolorze kabiny wygląda dość ciekawie.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.592 67 1
Dwa ładne i jeden średni , czyli poziom się wyrównał :D Trzeba przyznać że ciągnik całkiem fajnie pomalowany i pomimo tego że razem z naczepą są kolorystycznie dobrane tak ona mi do niego nie za bardzo pasuje .