• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja jarekom

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Malowanie ciekawe, chromowane felgi z czarnymi piastami na duży plus, ale belka... :D jakoś nie pasuje do tego modelu.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Prosty fajny model . Sam się nad nim zastanawiałem . Warto go mieć w swojej kolekcji też z tego powodu że ta firma ma oddział w naszym kraju , a dokładnie to chyba w Szczecinie .

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Prosty fajny model . Sam się nad nim zastanawiałem . Warto go mieć w swojej kolekcji też z tego powodu że ta firma ma oddział w naszym kraju , a dokładnie to chyba w Szczecinie .
To prawda, czasami da się zauważyć to malowanie.
Melmer niestety nie ma oddziału w Szczecinie, ale kiedyś byłem u nich w bazie i postanowiłem zakupić co nieco.

IMG_8930.JPG

IMG_8936.JPG

IMG_8937.JPG

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Jak dla mnie każdy melmer jest fajny . Ten kolor ma standardowy jak na tą firmę , natomiast konfiguracja jak dla mnie jest idealna . Ta kabina scanii świetnie współgra z beczką .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Volvo jakoś średnio mi się widzi, za to Scania Melmera zawsze spoko. :) Detale ciągnika przyciągają wzrok, szczególnie napis super na atrapie.

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.208 5 1
Volvo Reaxu ciekawe ze względu na to, że firma posiada swój oddział w naszym kraju i bardzo często spotykam ich samochody na drodze. Scania w tym kolorze z czarnym grillem prezentuje się rewelacyjnie.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Melmery są naprawdę ciekawe modelarsko ze względu na fajne malowania. Trochę ich jest do zebrania, ale...

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Jak już wcześniej napisałem ta spedycja to bardzo ciekawe malowania, a modele zrobione naprawdę poprawnie.