• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja kolekcja jarekom

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.431 67 1
Bardzo fajnie się prezentuje , ale jak na niego patrzę to mam wrażenie że trochę jakby zabawkowy był . Może jakby koła zmienił .

OP
OP
jarekom

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Co do wywrotki , to polecam ten model. Dla mnie to jedna z lepszych miniatur w tym segmencie.
Przy okazji zakupu wywrotki zakupiłem również ciągnik Fendt 1050 Vario - kawał modelu !!!!

IMG_8794.JPG

IMG_8798.JPG

IMG_8800.JPG

I zdjęcie z poprzednim modelem.

IMG_8804.JPG

trucker

Znany użytkownik
Reakcje
181 0 0
Fajny zestaw Fendt'a z przyczepą. Do czego wykorzystuje się takie przyczepy? Transport zboża?
W takich naczepach przewozi się maszyny np. budowlane. Transport odbywa się pod plandeką, na modelach herpy naczepa wszędzie jest tak samo szeroka,ale w rzeczywistości podczas transportu szerszych maszyn plandeka również jest szersza; ta naczepa w modelu jarekom ma wymiary maksymalne maszyn, jakie może przewozić, oczywiście tego typu naczepy mogą mieć też np. 3 osie
[DOUBLEPOST=1494535557][/DOUBLEPOST]Iveco fajnie się prezentuje w tym kolorze.

Ciemny

Aktywny użytkownik
Reakcje
857 6 1
Rozpēdziłeś się z prezentacjami i bardzo dobrze bo modele bardzo ciekawe szczególnie to iveco pod gabaryty.

Fajny zestaw Fendt'a z przyczepą. Do czego wykorzystuje się takie przyczepy? Transport zboża?
jest to przyczepa samozbierająca głównie do zbierania pokosów siana lub słomy ale widziałem, że ładują też na takie sieczkę z kukurydzy/zboża na kiszonkę.

trucker

Znany użytkownik
Reakcje
181 0 0
W takich naczepach przewozi się maszyny np. budowlane. Transport odbywa się pod plandeką, na modelach herpy naczepa wszędzie jest tak samo szeroka,ale w rzeczywistości podczas transportu szerszych maszyn plandeka również jest szersza; ta naczepa w modelu jarekom ma wymiary maksymalne maszyn, jakie może przewozić, oczywiście tego typu naczepy mogą mieć też np. 3 osie
[DOUBLEPOST=1494535557][/DOUBLEPOST]Iveco fajnie się prezentuje w tym kolorze.
Pomyłka.