• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolejowy półwysep helski i linia 213

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.786 13 0
No niestety :(, ja mam widok na skrzyżowanie ulic z samochodami :mad:....Ale szczerze Koledze Szwedowi zazdroszczę:love:... Nie dość,że mieszka na Półwyspie Helskim:gwizd:, to jeszcze w Kuźnicy Helskiej:rolleyes: i z oknami na tory i na morze:p.. ...Marzenie i Bajka!!!!:).:p.
...Zdenerwowałem sięo_O idę wypić:kawa:....

Szwed1978

Znany użytkownik
Reakcje
5.551 60 3

Załączniki

Ostatnio edytowane:

Szwed1978

Znany użytkownik
Reakcje
5.551 60 3
Ale wagonika nadal nie posprzatales i nie schowales do pudełeczka ,zakurzy się! ;):)
Wagonik postawimy na tory podepniemy koparkę i będzie taki pociąg budowlany(y)[DOUBLEPOST=1383507312][/DOUBLEPOST]A i zwroććie uwagę na tą szafę sterowniczą BOMBARDIERA po jaki ch..... postawili taka wielką do jednego przejścia jak tam szlabany bedzie się otwierać ręcznie a do dwóch żarówek sygnalizacji to chyba nie potrzeba:confused:. Ale w końcu wiem co to bedzie - sracz dla maszynisty Ex Jantar :):D(y):ROFL:[DOUBLEPOST=1383507497,1383507117][/DOUBLEPOST]Taki zapi........ol że szyna się trochę zużyła na zakręcie:gwizd:
PB030007.JPG

S

Sebastian

Gość
Pozwolę sobie, na wspomnienie lata, dorzucić cztery fotki ;)

Budynek dworca Władysławowo widziany z tarasu widokowego w Domu Rybaka. 1 lipca 2013 r.
111.JPG

Osobowy do Gdyni opuszcza stację Władysławowo. 1 lipca 2013 r.
222.JPG

Stacja Hel od strony portu. 2 lipca 2013 r.
333.JPG

Tor w stronę helskiego portu. 2 lipca 2013 r.
444.JPG

Szwed1978

Znany użytkownik
Reakcje
5.551 60 3
Ta bocznica towarowa na której stoi koparka zostanie zdemontowana by mogły być wybudowane unijne perony. Stacje na półwyspie stracą klimat po modernizacji. Miejmy nadzieję że projektowane 100 km/h pociągi pojadą oczewiście nie na każdym odcinku.